E do jaja brate, gledace se, bas mi se gleda nesto ovako , nego nikako da cujemo/vidimo nesto za Assassin’s Creed animiranu seriju koju su najavili jos pre par godina, valjda ce i to uskoro.
Inace pogledao sam prvu epizodu Twisted Metal serije i ono svidela mi se prva epizoda i svakako nastavicu da je pratim (donekle slicno kao TLoU samo nema zombija i malo je onako u opustenijem i komicnijem tonu).
Nego kad sam na pocetku video da onaj lik koji je glumio i Tupaka svojevremeno u biografskom filmu o Bigiju (bese Entoni Meki se zove taj glumac) vozi Subaru Imprezu WRX i u kolima mu gruva “Rock Superstar” od Cypress Hill-a ono serija me “kupila” momentalno.
Društvo, jel gledao neko britansku seriju IT Crowd? Preporučili mi kolege na poslu i počeo sam prvih par epizoda i nije loša. Jedino što moram juriti negde drugde da gledam jer na našim sajtovima je užas. Ne znam dal ima na Netflixu ako neko može da proveri.
@Scalper dobra bas, do poslednje dve-tri sezone. Ne bih rekao da je za plakanje jer ne stignes da reagujes na ludilo a opet, kancelarijski radnici. Lud spoj.
Završio sam Blue Eye Samurai. Sasvim fina priča i korektna animacija. Ono što me baš oduševilo jeste muzika u seriji. Ladno su koristili japansku obradu od Metallice - For whom the bell tolls
Vidim niko nista ne komentarise ovde i nema nikakvih komentara vezanih za seriju.
Iskreno meni je serija gotivna skroz i svakako drzi paznju, John Doe i Quiet su bas super likovi sa sve “Evelyn” narandzastom Subaru Impreza-om.
Zasad najjaca epizoda mi je bila sa onim kamionima i sa onim konvojem.
Pokusao sam ja… nisam cak ni hteo da pisem.
Jbt sta je ono ja sam stvarno doziveo transfer blama. Sta je ono nekome trebalo.
Meni je glavni glumac bas super lik, ima dobrih filmova. Ovo mu nije trebalo.
Ovo je ispod svakog nivoa.
Napad paradajza ubice iz svemira je za ovo ozbiljna umetnost.
Pa sad verovatno problem je u tome sto si ti ocekivao neki hiperrealizam i neku mracnu, ozbiljnu seriju i nekakav novi TLoU (a dobio si komediju) a ta serija to nikad nije bila nit je zamisljena da bude, vec je serija onako u dosta opustenijem tonu, neopterecujuca i gleda se radi zabave i razonode i kao takva je zaista dobra.
Drugari, posto je Spartacus sklonjen sa Netflixa, jel ima neka druga platforma koja strimuje tu seriju? Ne zelim da se njakam po sajtovima i skupljam viruse, sklanjam reklame i ostalo. Hocu da se pretplatim i gledam opet.
Fala vi
Najjača serija Samo prva epizoda je baš loša, na to se spremi. Jer budžet bio slab u prvoj sezoni ali sve kasnije Retka serija gde je svaka sledeća sezona bolja i bolja. Bila je na Netflixu, ali nema je više izgleda. S obzirom da se premijerno davala na hbo čudno da je tamo nema. Ali ima dosta krvi i eksplicitnih scena pa ono… Starz je firma koja je pravila seriju pa možda na njihovoj platformi, ali sumnjam da je dostupna u Srbiji. Jedino na torrent da skineš sve četiri sezone đuture i ćao. Tako sam ja uradio.
Odgledao sam davno sve, prva sezona je jedna od najboljih zbog samog glumca, posle je na zalost umro. Nasao sam sve sezone na hardu , sacuvao sam Meni je takodje jedna od najboljih