Hajpčina:
Od 15.1. na HBO Maxu.
Cekam i ja. Ali vec se iz aviona vidi da ce biti najblaze receno bleda kopija.
Odabir glavnih glumaca jasna je agenda…
Opet izmisljeni jaki zenski likovi…
Foster odlicna glumica ali trenutno jaca preporuka njena orjentacija.
Druga vodeca glumica crnkinja sto joj je realno jedina referenca…
Direktor… latino manjina jedina preporuka i naravno sto je zena…posto ako vidis sta je jos radila vidis da su joj ostvarenja nivo “napad paradajza ubice iz svemira”
ali foster je win… ako bude htela da glumi jer vecina samo otvara usta i pozajmljuje glas…
Ko bi po tebi trebalo da glumi u ovoj seriji?
Pa pogledaj predhodne serijale pa ce ti biti jasno da nisu pravljeni da ispune tu vasu kvotu.
Treba da bude takva da nije pisana da ispuno kvote koje su dobili.
Ta bolestina ide toliko daleko da je na poslednjem festivalu retardirani novinar iz te price cimao Madsa(Danac) zasto u njegovom zadnjem filmu nema manjina.
A radnja filma smestena u 16. Vek Danska.
Bolest nije sve sto boli!
Stalone, Svarceneger, Brus Vilis.
Rezija Klint Istvud.
Kakva moja kvota lol. Navedi dva glumca / glumice koji bi trebalo da glume po tvom mišljenju da bi ovo bio True Detective po meri?
Hiroyuki Sanada i Ken Watanabe ako mene neko pita
Pa bilo ko samo da nije ovako jadno ocigledno da su sastavljali sve da ide “po kljucu” ili ti kvotama. Znas sta znaci izraz “po kljucu”
Za one koji ne znaju u SFRJ su sve funkcije morale da budu “po kljucu” pa si morao odredji broj direktora ili generala da imas albanaca, slovenaca, hrvata, srba…
Kao da svi budu srecni.
Svi znamo kako se to “srecno” zavrsilo.
Tako isto ce se zavrsiti i ovo…
Ko kaze da mi ovde zaostajemo za svetom.
Ono sto smo mi imali zapad tek sada polako prozivljava
Brt fokusiraj se na jedno, kakve sad SFRJ priče imaju veze sa True Detective.
Pa ako je bilo ko drugi, mogu onda Jessica Chestain and Angellica Basset?
Fokusiraj se ti, vucem paralele. Sistem je isti. Na silu se guraju ljudi bez kvaliteta.
To je zajednicko sistemima.
Ja samo vidim da ništa nećeš a nikako ništa da predložiš konkretno
Pa ne mogu ti predloziti konkretno glumca. Ima ih hvala bogu nema broja. Znas ti odlicno na sta ja mislim.
Samo da se pri odabiru ne vodi tzv “pozitivnom diskriminaciom” za neupucene to znaci da debicina dobio posao/ulogu samo zato sto je crnac ili nekog od ovih novih rodova.
Ili preslikano kod nas u drzavi dobije posao debilko iz partije koji ne zna posao ali je drug clan.
Veceras izlazi ovo
Okaaaay, netflix subscription renewed.
Serija je super. Ali se oseti da su i nju “probudili” ali bas se vidi
@marko_gts pa i trecu sezonu glavni glumac ti je bio Mahershala Ali. I odglumio je ne za medalju nego za tri. Jodie Foster je ne bas na nivou Meryl Streep ali nije ni daleko. Ako neko moze da iznese napacenu zensku ulogu, to je ona. Samo se seti Silence of the lambs
Znam, odvalio je kako je odglumio. Inace je glumcina top. Ne treba ga trpati u isti kos sa ovom sto glumi. Pre ovoga najjace ostvarenje je bio neki C film. Prosto je glup ceo narativ o jakim zenskim likovima vise…
Ali ova postava od njih dve do rezije je kao reklamni pano za ove probudjene… bukvalno nivo Seks i grad… ono ubacicemo sve sto ima… neka se nadje da svi budu srecni.