E to je moja logika samo sa zmajevima. Igre, filmovi nebitno. Ima zmaj? Preskacem, not interested.
Moglo bi da se primeni na dosta toga u filmovima, ali i u zivotu generalno.
Bivsa zenska elona maska je sebi napravila usi na spic, jer je oduvek zelela da bude vilenjak. To je bila kap koja je kod mene prelila casu, tako da cu od sada i nju da izbegavam
Ne znam za vas ali meni je House Of Dragon bas dobra serija. Pogotovo ova poslednje epizoda. Naklon do poda za Paddy Considine-a od pocetka a pogotovo u ovoj epizodi. On i Matt Smith nose celu seriju. Znao sam da ce pocetak biti smor ali vec postaje jaaako dobro.
Inace George RR o Paddy-ju
Ja sam baš hteo da mi se svidi, ali džaba… Epizode su toliko razvučene, da počnu oči da me bole. Svi likovi kao prave neke svoje zavere, a sve je toliko providno, kao da je pisano za predškolski uzrast.
Meni je onaj deo sa princezom da li se seksala ili nije bio baš smoruljak. Kao ceo trač oko toga traje tri i po epizode a u GoT se glasine smenjivale na svakih 15 minuta zbog kojih su se gubile pozicije, glave i gospodstva, a ovamo glavna tema celog kraljevstva. Pri tome, to je prvi trač na koji naletimo u seriji i odjednom je to prebitna stvar, što je ok, ali onda je to nekako trebalo od starta da bude prisutno. Šta znam, kako serija odmiče to sve manje sisa, dupeta, fajta i zmajeva, ja se na to nisam pretplatio.
Koliko je planirano sezona?
Ja nemam nameru da gledam jednu pa da cekam godinu dana za novu.
Od GoT gore ne može.
Lepo sam rekao na pocetku. Dinastija sa zmajevima i macevima. Klasicna TV drama. To lose pisana i suvise razvucena drama.
Da, njih dvojica su super. A ovaj od glavnog zlotvora ce postati glavni gotivac.
Ma da mi nije jasno kako smo tako lako preleteli preko teske bolestine zvane incest.
Incest - zabava za celu porodicu
To je bila nekada sala u nekim drzavnim preduzecima. Siguran si da nema svaleracije. Svi su rod
Na ovo sam i zaboravio. Poslednja sezona je bila zanimljiva i reko ajmo dalje.
Doom patrol S4
Lebemekani kakav kraj devete epizode House Of The Dragon. U fazonu bem li vam sto maiki bezobraznih alavih
Pa dobro, ok je to cifra. Nista preterano. Ja koristim od drugara iz US. Sve da mu dam tih famoznih 3-5$ necu propasti. Smrdljivi SBB placam vise a gledam bukvalno 7 kanala deca 1 zena ni jedan. Sada sam brojao ladno 8 kanala gledam samo
Ista prica, ili servisi ili skidam sa torenta.
Zove me pre neki dan neka zenska iz SBB nudi neka cuda ali skupljen reko ima li nesto za manje para.
Ne treba mi sem neta nista. A jos najbolje od svega sto taj brzi net mi isto ne treba iskreno.
Imam 100/10 i meni je sasvim ok. Nista mi ne znaci brze.
Ovih dana gledam Wu Tang : An American Saga
Prica o nastanku i formiranju cuvenog Wu Tang Clan-a jedne od najvecih i najprepoznatljivijih Hip Hop grupa ikada , grupa koja je stvarno ostavila ogroman pecat u Hip Hop kulturi i postala pravi svetski brend.
Prica se nekako najvise odvija iz ugla RZA-e, na neki nacin idejnog tvorca Wu Tang-a , jednog inteligentnog momka, ljubitelja saha i dobroh sahiste iz skromnog okruzenja koji zivi sa majkom i bracom i sestrama, zaludjen muzikom koji svaki trenutak koristi da provede u svom improvizovanom studiju u podrumu kuce praveci beat-ove, demo snimke i pisuci rime sanjajuci o karijeri uspesnog repera dok pokusava da ujedini svoje drugove sa Staten Island-a ljubitelje Kung Fu filmova koji su negde na pola puta boreci se da prezive i za neku materijalnu egzistenciju, malo zbunjeni i rastrzani izmedju bavljenja muzikom i sitnim kriminalom i dilovanjem.
Meni je iskreno serija super (inace clanovi Wu Tang-a ne glume sami sebe u seriji ali su ucestvovali u produkciji serije, jer i Method Man je rekao da ne bi bilo bas zgodno i prikladno da on sa 50 godina glumi mladjeg sebe u 20-im), iako sam ja verovatno malo i pristrasan jer sam veliki fan Wu Tang Clan-a i na neki nacin emotivno vezan za te likove,njihovu muziku i ceo taj fazon, mada vidim po netu da je serija svuda prosla dobro i da je pobrala bas dobre ocene i pozitivne kritike.
Inace pohvalio bi glumu i glumce koji su odradili zaista sjajan posao (iako za neke od njih nisam bas siguran da imaju previse fizicke slicnosti sa likovima koje glume) , posebno recimo onaj lik sto glumi pokojnog O.D.B.-ja , Dave East kao Method Man je isto bio vrlo dobar i uverljiv , oni likovi sto glume Raekwon-a i GZA-u su isto odlicni, lik sto glumi RZA-u je isto odlican glumac ali nema bas previse fizicke slicnosti i ne lici bas mnogo na RZA-u , ali ok, odradio je zaista sjajan posao u seriji.
Generalno super serija i biografska prica iako je na neki nacin polu-fikcija u smislu da su u seriju ubaceni neki dogadjaji ili momenti koji se nisu dogodili i da su neki dogadjaju malo dodatno napumpani, dramatizovani iz dramaturskih razloga kako bi se prilagodili ekranu i bili zanimljiviji gledaocima.
Svakako preporuka od mene za seriju, ne samo ljubiteljima Wu Tang-a i Hip Hop-a vec svima koji zele da pogledaju dobru i zanimljivu seriju i pricu kako je prakticno ni iz cega nastalo nesto kao sto je Wu Tang Clan sto je ostavilo tako dubok trag u muzici i postalo pravi globalni brend.