Hobit je smarac
Ne dzesija nego volta, pateticni jarac
Ali ljudi koje se ‘bune’ xato što je neko napravio ‘listu’. Ko da je ta lista sada neki zakon ili šta već.
evo imas tu čast
Pa ne, stvarno mi je išao na zivce sa svojom patetikom.
I sve šta je uradio prema Dzesiju, otrovao dete, gledao devojku kako mu umire a trebala sutr na lecenje. Ma govno bukvalno
Put do pakla je popločan dobrim namerama.
Kazu daj coveku moć pa ćeš da vidiš stvarno kakav je, pogledaj kroz istoriju svi velikani, inteligentni ljudi koji su se nekako domogli moći, svi su na kraju debelo zasrali i ispali negativci u ocima naroda.
Ja isto čekam GOT nikako sačekati u p.m
Nisam mogao izdržati i Pogledao prvih 5 pre neki dan, sad se tresem i neću da palim 6…
Cekam da se nakupi još 5
Zato mi je Netflix omiljeni
Kad smo kod Netflix-a sad upalio
Ko je ispratio gamestop sagu zimus, ono je bilo blesavo skroz …
Necu da spojlujem ali ovo je stvarno tuga u odnosu na film.
Nije spojler vec pise na ovome sto si okacio ali prosto ovako.
Treba da se desi neko cudo klanje itd.
Lik da ne kazem koji kao drzi “motivacioni govor” ono da je neko tamo samo bi rekao neka dodju sto pre i ubiju me da me postede greh je sam da se ubijem.
Kada se samo setim govora Teona pred bitku ispred Minas Tirita pred juris na orke.
Jbt najezis se, posao bi posle tog govora za njim u pakao!
A ovde ono kao e aj idem ja, smorio sam se. Glavni junak ima harizmu kisne gliste.
Za divno cudo dobra “who did it” mini serija sa par bas dobrih twistova
Gledam sada. Dobra je. Ali sta je sa glumom vecine?? Glume toliko lose da sam prvo mislio da je serija mozda neko drugo govorno podrucije pa da je uradjena sinhronizacija. Kladio bih se da je ovo sinhronizovano.
Koga zanima izašla sezona 6 i treća epizoda Zenica Bosna
Navikne se covek brat u The Brother epizodi je za 5 klasa bolji od svih zajedno
Ovo može napisati samo neko ko nije gledao epizodu ili dobio dobre pare Ako čekaš celu sezonu onda ćeš se brzo smoriti…
Meni je super serija. Opusta me, jeste malo gluma ocaj ali ima potencijal. Dobra prica. Nisam jos zavrsio.
Edit. Serija je odlicna bas mi je prijala.
Bez spojlera ali sta je poruka serije.
Nema nista gore od dokone zene i dokonog vojnika
Nisam ni igrao igru a mogu da vidim da ovo već izgleda loše
Emma watson bi linku rekla, mrs sovinisto ne treba meni muskarac da me spasava
Cim vidim usi na spic, preskacem od sada.