Kao neko ko voli “statistiku”, ovo mi je uvek bilo zanimljivo da gledam s vremena na vreme…
Ajde bacite i vi ovde ss vase aktivnosti na forumu…
Da vidimo ko je skrt na lajkovima
P.S. Valjda se sad vidi da nisam bas toliki hejter kako me poneki ovde karakterisu (ne stedim na lajkovima :D)
Edit: Ovo sam tek video. Kome sam najvise odgovarao i lajkovao postove
I voleo bih da cujem otkad ste clanovi foruma… Ja sam tu od 29.9.2015. godine (jos dok sam furao X360)
4 Likes
Clan od 29. jula 2018. god.
2 Likes
padawan
December 18, 2019, 5:26am
4
Skoro 12k postova.
@robotnjik ovo je statistika samo sa nove platforme, ne racuna se stara?
2 Likes
emel
December 18, 2019, 6:32am
5
Znaci jos od 2012 sam na forumu, maltene sam odrastao uz njega(skoro pola zivota sam forumu )
1 Like
Sve ukupno što je vezano za tvoj username, tako da se tu računa i ono što je migrirano sa starog foruma .
1 Like
Nisam siguran. Ja sam tu “tek” 4 godine i imam 1000 dana posete forumu, dok su neki 10 godina i imaju samo 300 vise. Ne verujem da je Akiris samo 300 dana vise posecivao forum od mene, a godinama je duze ovde?!
Mozda gresim, ali mi se tako cini…
@MikiBanter otkad si se uclanio, gotovo da nije prosao dan, a da nisi usao na forum
1 Like
Malo sam usporio aa postovanjem u zadnje vreme jer jedva da išta igram. Ali sam skoro svaki dan na forumu.
Clan od 19.07.2017., skoro 2 godine, s’ tim sto igram mnogo duze, ali eto naleteh na forum malo kasnije…
Kako mislis skoro? Tu si duze od dve godine. Mozda skoro dve i po godine
Greska, skoro 3* godine sam hteo da napisem
NmY
December 19, 2019, 8:37am
18