Uvrede koje ste dobijali preko live-a i vase reakcije na njih

Ne znam za vas ali meni bas ide od ruke da naletim na tako neke koji vole da se izivljavaju preko live-a.
Navescu samo poruku koju sam dobio juce kad sam igrao FIFU " u r lagging u cheating cunt" i stalno je naklapao nesto preko headseta . Jeste lagovalo ali samo taj mec posto predhodnih 10 tog dana nije,sto znaci da je bilo do njega. Malo me je iznervirao ali mu nisam nista odgovorio posto znam da nema vajde a ja sam uvek vise bio za fizicki nego za verbalni obracun kad do toga mora da dodje :smiley:

Zanima me imate li vi slicnih iskustava?

Hahahaaa, odlicna tema!! :smiley:

Meni se dosad samo dvaput desilo da me dokace moroni na liveu – jednom je bolelo, drugi put sam osetio cudnu mesavinu iznerviranosti i potrebe da se pravdam…

1. Igram tako Street Fighter 4, dodje mi jedan protivnik koji je otprilike na mom nivou, ali potpuno nespreman da se adaptira. Posto sam mu skapirao taktiku, fintiram i izblokiram mu jedan te isti napad, pa ga bacim, nekoliko puta zaredom. On rage-quituje, posle cega mi stize poruka: “cheap throwing little bitch”, ili tako nesto. Strasno sam se iznervirao, ali nisam nista uradio. Mislim, cemu? Ovo mi je bio “prvi put”, pa me izjedalo danima, pitao sam se da nije mozda ipak trebalo nesto da mu odgovorim…

2. Gears 2, sta drugo. Dobijem host, odmah znam da sledi mizerija ostalim ucesnicima. Usred meca mi stigne glasovna poruka gde se neki pacenik skoro minut dere u mikrofon kako mrzi evropu i nase jadne veze, sto necemo da damo pare na dobru konekciju (eh, kad bi samo znao… :rolleyes:), kako treba da se nosimo sa livea, itd, pravi mali rant. Odslusao sam poruku par puta, napisao uctivi odgovor gde mu objasnjavam kako mi je stvarno zao, znam da je upload los ali nisam ja trazio da budem host. Nije nista odgovorio. Mislim da mi je i dan-danas njegova poruka u xboxu. Ni sam ne znam zasto.

Inace, koliko sam se naslusao kakva divljina vlada na liveu, ispade prilicno mirno. Vecinom svi cute. Sto mi, kada dozivis alternative, sasvim odgovara. :cool:

Haha

Meni je jedan lik u FIFI 09 poslao na poluvremenu “u suck” (bilo je 1:1) krajnji rezultat je bio 4:1 za mene a on mi posalje “like I said u suck” hahahaaa

Pa kad sam u madden-u drao nekoga lika on mi je poslao glasovnu poruku nesto kao " sweet stupid passes bro" e to me je jos vise iznerviralo pa sam ga urnisao do kraja da je covek od muke izasao iz igre i samo sam mu na kraju poslao poruku “u ok? lol” Mislim da je pukao od muke :smiley:

Meni je jedan lik napisao u Gearsu “you fucking shit”. Ja mu napisao Why? I on mi se onda izvinjava i kaze da mi je rekao to zato sto ga nisam izlecio a bio sam blizu njega. A ja ga nisam ni video iskreno.

U bilo je dosta uvreda i to sve na fifa 09 :smiley:
Ne znam tacno sta ali uglavnom te fore you suck,you are gay,lucky bastard i ostalo :smiley:

Uh…ne smem ni napisati šta mi je jedan tip napisao (i to dva puta) u toku i posle jedne partije Gearsa u kojoj sam ja nažalost host-ovo! Eee…živote…:rolleyes::rolleyes:
Par minuta sam mislio da mu odgovorim da nije do mene, bla bla…da ne ponavljam Đorđeta, ali odustao sam! Stavio sam da ga ubuduće izbegavam i to je to!

Auh, srecnice. Tako nesto mora da se bas retko desava… izvinjavanje. :slight_smile:

Skoro me je bas jedan lik smarao za COD 4 jer sam koristio onaj perk za health, poslao mi je vise text poruka u fazonu cunt, noob i slicno ali bas me je mrzelo da mu kucam odgovor tako da sam ga iskulirao. A ubedljivo najludja stvar koja mi se desila na livu je dok sam igrao Halo 3 mp sa nekim amerima i vec na pocetku meca je svima riknula konekcija osim meni i jos jednom igracu… i igramo tako jedan na jedan na onoj Snowbound mapi (ili kako se vec zove)…uglavnom krajnje tesna partija uz dosta stekanja i samo vidim poruku “you recived a picture massage” od tog lika ali nisam hteo da gledam sta je dok ne zavrsim partiju. Uglavnom dobio sam ga za jedan kill :o a kada sam izasao na dashboard imam sta i da vidim…taj lik je ustvari bio riba a slikala je preko live kamerice svoje “medjunozje” (koje je inace izgledalo savrseno) i poslala mi nemam pojma zasto. Da li je htela da me zbuni ili nesto drugo, znam samo da sam joj u roku od pola sekunde poslao friend request na koji nikada nije odgovorila. :frowning:

@ Lark hahaa pa ovde bi trebali da navodimo samo neprijatne stvari. Ali mudro si ti to odradio, da si pogledao odmah roknula bi te ali ne das se neprijatelju :slight_smile:

par puta sam dobijao neka sranja, i moj jedini “odogovor” je: file complaint.
postoji ta opcija opcija u profilu onog ko je to poslao. i to je to, nikakv odogovor, nikakva diskusija.
i što je najbolje, jednom moronu je GS bio 0 (a imao je oko 15k) par sati posle moje žalbe :slight_smile:
drugi su možda dobijali lakše kazne, 24h offline ili slično.

Ma psovao bi i ja njih kada mi napisu nesto lose ali ne zelim bas da privlacim paznju na moju konzolu da nebi bilo ban hammer. Verovatno je to bespotrebna paranoja ali neka ne treba cackati mecku. Ja idem samo na avoid this player i to je to.

Deca su retardirana. Za mene oni nemaju nikakav, cak ni virtuelni personality. Te uvrede su vise odraz njihove nemoci i nolife neprilagodjenog ponasanja, nego nesto sto treba da shvatite licno.

ja se zaista ne uzbuđujem, jer kretena u masi od 20+ miliona live usera biće na tone. Vidim poruku - block communication, negative review, i ako je stvarno neka stoka, onda file complaint.

Na Virtua tennisu sam izgubio od nekog lika koji je žešće cheatovao (mega čudni servisi, ometanje preko mikrofona i sl). I još mi pošalje nešto poput “LOL, OWNED”. I izazove me nanovo. Ja rekoh ok, i onda ga razbijem čak i pod tim njegovim uslovima i blokiram komunikaciju, tako da jadan nije ni moga da dopre do mene sa kletvama, što verujem da ga je dodatno izludelo jer je tokom meča urlao od besa. kreten -1. :slight_smile:

Iskreno, meni lično se nije desilo nešto slično, ali sam prisustvovao uvredama u Halo Wars. Igrali smo 3 vs 3, i jedan od nas je bio koncentrisan samo na svoju bazu i nije pomagao liku čija je baza bila u centru mape a po pravilu je prva napadana. Ja sam dolazio, međutim bio sam u uglu mape i realno nisam uvek mogao na vreme da mu pomažem a ovaj drugi je to mogao mnogo brže. Elem, kada je posle prvih napada protivnika bilo jasno da se ovaj neće pomeriti ili igrati timski, lik čija je baza bila pod opsadom je počeo da urla na našeg “saveznika” sa povremenim, normalnim tonom “thank you blue (ja)” i potom opet vulkan uvreda. Bilo je zanimljivo to slušati sa strane ali istovremeno i dokaz kako komunikacija olako može da pođe dođavola.

Prvi dan koriscenja Livea, igram RB i nakon zavrsetka trece pesme izadjem jer su likovi imali ocajan ukus i skill ali najvise jer nisam bio vise raspolozen da igram i stize mi poruka “We suck? You only pick easy songs.” ili tako neka neistina.

Osim toga sam jednom dobio Voice Message dok sam bio u Lobbyu gde me je lik zamolio da ukljucim mikrofon ako ga imam da mozemo da se dogovaramo (igrali smo TMNT na poslednjoj tezini i uspeli smo da zavrsimo igru) i jednu “wow ur amazing” poruku nakon GH5 Pro Face off duela.

Nista strasno sve u svemu, doduse Live sam koristio samo mesec dana. Na PSNu nisam dobio nijednu hejt poruku a to koristim od dana kada je PS3 izasao.

Ha, bas interesantna tema.

E pa meni se ovakve stvari dogadjaju najvise na **Halo 3 **.
Zasto? Mozda zato sto je to skoro jedina igra koju igram na live…
Ili zato sto su tamo naj agresivniji igraci od bilo kojih igra…
Toliko ih ima da sam cak i gomilu puta naleteo na PS3 fanove…Koji igraju Halo 3 samo da bi vredjali igru…
E pa jedan dogadjaj koji nikada necu zaboraviti je kada sam igra Halo 3 Squad battle na valhala.
Pokupio sam snajper i stao u zaklon da bi lako ubio neprijatelje, ali zapravo to sto mi se sledece dogodilo je stvarno neocekivano.
Odjednom mi se pojavio igrac na mojoj strani i zviznuo me u ledja sto me je odma ubilo. Onda je uzeo moj snajper i poceo da VICE na njegov mikrofon “Haha looser you suck haha go get a PS3 you f@^&ing looser”.
I onda je istog sekunda izasao iz igre…
Moja reakcija na to je bila da sam pukao od smeha i cak pao sa fotelje, i naravno suze su mi krenule na oce.
Smesniji fan boy dogadjaj mislim da nikada necu videti.

Auuu za halo brateeeee, to je strasno… Kad mi deca od 9 godina posalju " you cheating cunt piece of shit" onda stvarno odlepim pa ih sahranim maximalno koliko mogu… Mislim da jedino u halo-u ima vise degena nego u svim drugim igrama zajedno… najgore kad deca upale mic pa pevaju, deru se, placu, svasta :rolleyes::rolleyes:

A najgore je kad neko ima u imenu ipwnatps3, vidjao sam kilu takvih likova i onda pocnu kao na micu nesto da se deru kako su najbolji na ps3 a najveci noobovi iz halo-a ga skroz sahrane i izadje iz matcha… :D:D

Uglavnom im na sve posaljem neki zestok sarkazam i onda puknu i naravno pocnu da psuju kevu kao i svaki moroni…

Nije ni cod velik izuzetak ali u halo-u…

Dok sam jos imao onaj free gold, ja igram Gta 4, uzmem snajper, popnem se na toranj i cepam jednog po jednog, i jedan mi odgovara:
-You coward cheap killing fucker!
ja: OK.:smiley:

Ja sam jednom dobio uvredu igrajuci gears gde mi je covek u jednoj recenici rekao da sam seronja,da se fakam,da sam beach,da me jebala moja konekcija i jos par stvari.Ja mu nisam odgovorio uzdigao sam se iznad situacije.:cool:

Jao sad kad citam sta vam se sve desavalo,hehe ubih se od smeha:D
Mene su psovali bas zezce kad sam igrao FIFA-u Be a Pro i bio sam krilo i usao u kazneni i promasio a nisam dodao,ceo tim me je tad pljuvao ko da sam sa defanzivcem krenuo!:mad: ali dobro,posle sam namestio gol i dobio par izvinjenja:D
ali,moram da pomenem BF(to najvise igram pa i najvise uvreda popijem:D): igram cesto sa snajpom ali skroz drugacije nego ostali-odem kod njihovih snajpova,pokoljem ih sve jer ne ocekuju napad iz blizine,zatim uzmem i s ledja rokam,za to dobijem najgore reci ovoga sveta:D jos ako koristim noz,i jao:D