Usb Xtaf Explorer Problem

Skinuo sam sve verzije (17 i 32) verzije i isprobavao.Evo sta ja konkretno uradim i ono nece.Imam Win 7 64bit. Ubacim sveze formatiran fles 16gb fat32 u komp, udjem u program, idem na File - open device, ono me iskulira. Onda idem na File - Open Manually izaberem fles ok i ono mi javi error neki, kao kad neka aplikacija nije dobro napravljena pa ne moze da izvrsi tu operaciju, i pise mi continiue i quit.

Jel gresim negde?

Probao sam na na 4 kompa do sad, i uvek isti problem. I na XP-u, i na Win7 32bit, i na Win 7 64bit, i na laptopu, i na pc-u, svugde je isto. Probao sam i sa drugim flesem, isti slucaj.

Da nije .NET Framework u pitanju? Procitaj requirements za program, moguce je da nemas nesto sto treba (i ja sam se jednom tako omanuo :smiley: ).

Mislim da je problem u tome sto nemas nista na USb,ubodi usb u box i prebaci nesto sa harda na njega kako bi ti on napravio folder gde mozes da ubacujes stvari.

Imam net framework. aleksa94 aj okaci mi system requirements za ovaj program.

bender, mislis da treba da prebacim nesto na usb sa xbox-ovog harda? Ili sa PC harda? Sa PC harda, sam ubacio ali isti djavo.

Sa Xboxovog harda ubaci na fles, pa fles na PC.
Nigde ne mogu naci requirements, ali kazem mozda nije do toga (101% verovatno nije, ali ipak, meni se desi ponekad) :smiley:
Uradi ono sto ti je Bender rekao pa vidi da li hoce :smiley:

Ma meni treba da ja ubacim demo Fife 11 na flesh, i imam upustvo kako.

Evo javio mi je jedan lik sa foruma sta treba da uradim prvo pre svega. Treba da formatiram prvo fles preko xboxa, da bi xbox napravio svoj prostor na flesu.

Mislio sam da si to vec uradio posto se podrazumeva :smiley:

omg kicba :smiley:

sve si rekao da si uradio sem toga :smiley:

akiris odradim sve kako treba, i vidim igru u games library i pored njega nacran fles, i kad idem na play kaze mi da je igra corrupted i da je downloadujem ponovo. Ne znam sta vise da radim. Probacu sutra neke druge demoe.

nevidi mi xbox pokija , formatiran u fat 32
sta da radim

Danas sam uspešno kopirao FIFA 11 demo na USB (SanDisk 8GB), ali je kopiranje bilo užasno sporo. Oko 15 min. za šmrljavih 1,4 giga koliki je demo. Inače Xtaf explorer je tokom celog kopiranja bio “not responding”, ali se sve završilo kako treba.

A znači u tome je stvar - kad mi javi not responding trebam da ga ostavim da radi.
Možda je ovo jednostavno, ali ja ne znam kako treba - da li je igranje FIFA 11 demoa moguće oflajn ili moram biti konektovan na LIVE?

Sledeći put probaj skinuti Beta verziju, daću ti link ako treba, kod njega mi je Fifu za 4-5 minuta prebacio.

Pa koristio sam poslednju verziju (ver.32 beta3). Verovatno mi se komp nešto ulupao. Vistu nikako da kaširam i pređem na Win7. BTW probao sam i sa MODIO-om, ali tek je to katastofa. To uopšte neće da šljaka.
Srećom veoma retko imam potrebu da se bakćem sa demo-ima. Demo Fife sam jednostavno MORAO da skinem, i sad nikako da dočekam final ver. iduće nedelje.

kako ste kopirali fifu ja prekopiram ali ne vidi mi igru a sve lepo odradjeno u usb xtaf - u -
naso sam problem… u folderu content je bio folder sa 15 nula umesto 16 i zato nije radilo… stavio sam 16 nula isad sljaka

naravno , ostavi ga da radi, i prekopirace ako imas stariji komp kopirace malo duze ne brini… demo igrsh offline.