Ćao, neko mi je odavde pre godinu dana odradio JTAG i sve je super radilo i sada sam, posle par meseci, upalio konzu, ubacio USB, ali ga ne prepoznaje. Nema ga u gornjem desnom uglu, nema ga ni tamo gde biram path, niti u File Manageru, ali, kad upalim “običan” dashboard, tu ga prepozna. Pokušao sam tu da ga formatiram, ali mi tako ostavi slobodno 14 megabajta, tako da ta opcija opada.
Sad se ne sećam šta sam radio, ako može pomoć na brzaka. Ako nekoga ne mrzi, najbolje da me doda na Skajpu - MaliSale91, pa da to završimo “za sekund” i tema može pod lock.
Hvala.
EDIT: Sad se setih, jtag mi je odradio studiopvc, krajem 2012. Bio je derbi taj dan, Zvezda dobila 3-2.
EDIT2: Vrlo je moguće da je pitanje glupo (upravo pokušavam da još jednom formatiram USB, već 2 puta sam to uradio, ovaj put ne radim Quick Format) i vrlo je moguće da sam promašio podforum i unapred se izvinjavam.
Popravih, nisam stigao ranije da napišem. Probao sam sa sva tri formatiranja i tek sad odjednom proradio. Jedino drugačije što sam sad uradio je da sam dao nekakvo ime USB-u, ranije je bilo prazno.
ne bi trebalo da ima veze, kad ga formatiras u MS DASH on je formatiran kao memory unit, cim uradis remove stroage na njemu dobio si FAT32 flesku spremnu za FSD… to je cela mustra, ne treba nikakvo ime da mu se da i slicno
Formatiraj USB u Xbox-u. Samo pazi da ne formatiras eksterni hard slucajno, meni se to desilo. Udjes u MS dash i onda stisnes Guide dugme (veliko dugme na kontroleru), zatim izaberes Settings pa System Settings. Posle toga, izaberi Storage pa USB Storage Device. Posle toga izaberi Configure Now. izaberes koliko mesta na USB-u hoces da rezervises za Xbox i to je to.