USB Flash memorija ( izvinite sto gnjavim)

Momci zanima me da li ja mogu koristiti usb od 32 gB za prebacivanje igara sa kompa na xbox hdd? Da ne moram da trazim usb prikljucke i sve to. Pitam vas da li je to moguce?

Ne vidim razlog zasto ne ako je RGH konzola… Razmisli i sam sta pitas

Sent from my HTC One X using Tapatalk

Moguce je. U file manageru samo prebacis sa USB na HDD

Veoma sa zahvalan na saradnji. Dumao sam o tome ali bolje je da pitam :wink:

Pise u tutorijalu za prevacivanje da moze… USB uredjajem se smatra sve sto moze da prenese podatke preko istoimenog porta, bilo to fleska, hdd ili mem kartica itd itd

Sent from my HTC One X using Tapatalk

Momci problem pomoc. Kod mene ikone stoje horizontalno i u settings-u nemam content s. Kako onda? Imam storage… Nije mi jasno

Ako ti je xbox formatirao USB a nisi ubacio nikakav sadrzaj koji xbox360 smesta u content nece ga napraviti, ako ga koristis kao FAT32 i citas na PC klasicno nikada ga neces ni imati. Prebaci profil na tu memoriju iz standardnog dahsboarda na USB memoriju formatiranu na XBOX-u i pogledaj sa programom videces.

Zasto si se toliko udubio u neke sitnice ? :slight_smile:

nije to problem, probelm je da on ne vidi CONTENT SETTINGS

prvo daj opisi brate mili na srpski sta ti smeta, sta ne mozes, ovo sto ti pises je sve uz da ne kazem sta, pola te ne razumem

skapirao sam da imas verovatno drugi skin da nije dafault skin i da ne mozes da nadjes content settings jel to? Ili conten folder? Ili sta vec hoces

PISI U CRTAMA JEDNO PO JEDNO LEPO I RAZGOVETNO STA TE MUCI jer ovo stvarno je sve ispreturano, ne ulecite svi nego dajte prvo pustite ga da kaze sve sta ima pa onda cemo jedno po jedno da resimo

@studiovpc a joj :slight_smile:

Dobio si obasnjenje da lepo napises i to iznad, ja te nisam skontao totalno.

Poslato sa tastatrue koja pravi greske!

ni ti ni ja nismo, dok se lepo ne opise sta ga muci

E bas to ne mogu da pronadjem content( conten) settings. U settingsu imam Storage, Kinetic setting, console setting i ostalo. Nema nista kao sto ste naveli u onom tutorijalu sem naravno console settings to mora na svakoj konzoli da se vidi. Kad ukljucim konzolu glavni meni kad se pojavi, pojavi se horiznontalno ( listanje levo, desno). U konzoli tj hdd ima vec 60 igara i pokrecem ih bez dvd-ova naravno. Ono da nije RGH be bi mogao da ih pokrenem zar ne ili da?

prijatelju da bi video Content settings i sve ostalo treba da imas Freestyle Dash, a ti to ocigledno nemas, imas tutorijal u jtag podrska kako da instaliras, a te 60 igre koje imas, jel su to one male arkade ili full igre? ako su arkadne igre ne mora da znaci da imas RGH, prvo to bi trebalo da znas jel imas ili ne…

Druze naj prostije daj slikaj telefonom sta vidis i okaci u postu ovde. I ja zakljuci da nemas FSD.

Ima jedno 10 arkada, a ostale su full od 3 do 7 gb… Hocu sutra u toku danas tu postaviti sliku, Evo fotka

Kazem vam momci igram igre bez problema preko hdd-a. Nisu arkade vec full games Max Payne 3, Assassins c 3, Batman AC itd

Momci pronasao sam FreeStayleDash u games-u.Tacno tamo gde biram sta cu da igram i udjem u njega. Pojavi se crni ekran i tu se bas nista ne desava i onda sam resetovao konzolu. Bas na isto mesto udjem na game details i tu stoje dve funkcije play now i delete i stoji slicica XeDEV nzm sta to znaci. Zato vas pitam??? pa sam jos malo svrljao po konzoli i prondjem NEX2GOD I xexMenu 1.1… Jel to neka vrsta emulatora ili sta god??? Sada jel postoji mogucnost da je predhodni vlasnik slucajno obrisao FreeStayleDash. Da je mislio da je igra i kad je usao u nju vidi ne radi i ono sta ce bi daj da ga obrisem. Potreban mi je savet. Znam dosta vas mi je rekao da instaliram FreeStayleDash, a sta ako nesto zeznem

Zar ti ja nisam rekao na PM da nemas FSD i da ga inataliras po po tutorijalu na forumu, imas dva tutorijala za instalaciju. ako ne znas nadji ili daj nekome kao zna nema sta drugo, mora neko da ima tvoju konzolu kod sebe da bi instalirao.

Poslato sa tastatrue koja pravi greske!