Pozdrav ekipa!
May 17 2024.
I dalje ne mozemo Xbox Live i Gamepass iz Srbije, uzeo sam series S i sad me zanima na koji nacin mogu da naravno, ostvarim ovo?
Nasao sam momka na kupujemprodajem:
https://www.kupujemprodajem.com/konzole-i-igrice/xbox-igrice/xbox-game-pass-ultimate-live-gold-ea-play/oglas/151634605?filterId=4252827728
Sta mislite o ovome?
Van ovoga, postoje li drugi nacini da to odradim sam?
lesa
May 17, 2024, 8:44am
2
Prebaciš regiju na Tursku, staviš način plaćanja neku karticu, tursku adresu i možeš da uplatiš gpu…
Ako nećeš da se cimaš sa ljudima na KP.
Imaš temu na forumu pa pročešljaj malo.
4 Likes
6e gpu preko turske i ne boli glava,kartice prolaze samo stavi adresu nekog hotela iz turske
3 Likes
Meni Turska nije radila na Series S. Da li ce sada na X-u raditi? Bas nesto razmisljam al ne znam dal je to problem do naloga ili konzole… sta pamti u tom slucaju?
Možda ti je kartica “označena” to zna biti problem za međunarodne transakcije.Ako ne radi na tom profilu nije bitna konzola
3 Likes
Nije bitna adresa već samo da se zip code poklopi sa gradom koji ste stavili. Meni adresa stoji GTA 5
1 Like
Meni projavljuje greaku da nije dobar CVV sto ocito nije tacno… nema meni pomoci, osudjen sam US
1 Like
Koja banka? Druga kartica? Ako imaš devizni račun prebaci par € na isti (NLB nije htela da prođe kod mene dok nisam prebacio par € na devizni).
2 Likes
OTP banka, Master Fluo Debit kartica