Trenutno imam dash 2.0.13604.0 , lt+2.0 , hoce li izgubiti mogucnost da igram kopije ako updatujem dash.
Da ako stavis novi dashboard mocices da igras samo igre koje su XGD2 kao NPR FIFA12 ni jedna XGD3 igra ti nece raditi.
Koji dashboard da stavis?
Ja sam na novom dashu ,i sve XGD3 igre rade bez problema,s tim da sa update-o dash preko USB-a.
S tim da imas LT 3.0 ili patchujes igre da ti mogu na 2.0
pa mislio sam najnoviji , da li ce mi neka igra u skorije vreme traziti update? , zato sto sam citao na netu nesto da neka igra trazi update i kada se prihvati , obrise se ovaj lt za pirate , update mora da se zavrsi preko flesa i onda mora konzola opet na flesovanje. ja sam do sada igre provlacio krox abgx i onda patchovao za 2.0 i tako mi rade bez problema.
a ako bi uradio update preko flesa da li bi izgubio mogucnost da pustam pirate.
i da drive je hitachi tako da za njega jos uvek nema lt+3.0
Neki hitachi pustaju xgd3 jer nemaju te provere, zavisno od modela drive-a.
Nece ti dirati flash drive-a jer to radi samo update 2.0.131
Sent from my IRC using Twitter
Niti imam LT 3.0 niti patchujem igre :happy
EDIT:Ne patchujem sa TU-ovima
znaci smem da updatujem na najnoviji?
Ako budes update-ovao na noviji dash. samo nemoj niti slucajno preko Live-a posto imas LT+2.0 . Jer u tom slucaju je mogucnost da poberes silent update(dea.bin) i onda ti nece vise raditi niti jedna XGD3 igra, naravno dok ne fleshujes na LT+3.0 .
Naravno sve ovisi koji model Hitachi-ja ti imas, jer ako imas 32, 36, 40, 46, 47, 58 ili 59 onda nemas straha u tom slucaju ti niti ne treba LT + 3.0(a niti ne postoji za te modele), posto ti modeli ne vrse te provere, tako da LT + 2.0 radi isti posao kao i LT + 3.0 na drugim modelima(drive-ima).
A ako ima Hitachi 78/79 onda moras paziti kao sto sam ti gore vec rekao^^^.
Ma ja koristim xbox samo za offline , kako da vidim koji drajv imam , mislim otvoricu konzolu , otvarao sam je 100 puta da je cistim , jel bas pise na njemu koji je?
Da, pise ti na nalepnici od drive-a tacno koji je drive i model u pitanju.
Evo ti slika oznaceno ti je crvenim di ti to tacno pise, inace na ovoj slici je rec o 0225 drive-u(LiteOn-u), modelu DG-16D4S.
:
moj hitachi je onda 47 , sto znaci nema ap2.5 zastitu. da li sad to znaci da igre provlacim kroz abgx kao za lt+3.0 , ili da ih provucem kroz abgx i onda patchujem za lt+2.0. Pitam to zato sto jedan covek u blizini mene prodaje igrice koje su za lt+3.0 , da li ce meni te igrice da rade?
odradi po proceduri za svaki slucaj, probaj neku igru sa pogresnim AP25 patchom pa ces videti da li ima provere zvanicno ili ne.
Update-ovao sam dash i i dalje mi rade kopije kao i pre. Hvala na pomoci i ovu temu mozete da LOCK-ujete.