Update Dashboarda pitanje

Pozdrav zanima me da li cu updejtom na novu,tj poslednju verziju 16747 sa 16537 verzije izgubiti mogucnost igranja piratskih discova, odnosno hocu li izgubiti LT , i da li cu izgubiti game saves ili bilo sta jos? ili sve ostaje apsolutno isto posle updejta? Hvala :slight_smile:

Čekaj, ơta imaơ? Pitaơ za LT, a temu si otvorio u RGH delu? U slučaju LT, ne ne gubiơ niơta, provereno. I verovatno nikad viơe nećeơ, jer je MS preokupiran sa XO, pa ih manje-viơe zabole za 360.

Pardon onda moja greska, ja sam nesto pomesao. RGH je u pitanju :slight_smile:

Onda u sustini ni sa RGH ne moze nista da se izgubi pri updejtu, jedino avatar da mi se izgubi i posivi, al to je bar lako vratiti nazad

Nisam siguran, ne bi trebalo, ali neka ti potvrdi neko od onih sa RGH.

samo prati Ultimate Tutorial za update, nista ti se ne brise sa konzole, sve ostaje kako je bilo, samo lepo isprati sve

Samo me interesuje zbog cega uopste da radim update , kad koristim FSD?

A bre gospodine Vidovicu kad ces da naucis :smiley:

zbog toga sto odredjene igre traze veci DASH, onaj osnovni, MS DASH tj KERNEL jer to ti pokrece igre a ne FSD, fsd je samo program za lakse snalazenje i nista drugo

E hvala studiovpc, meni u sustini ni jedna igra za sada nije trazila updajte,sve nove igre imam,rade bez problema, ali trebao bih da updejtujem na poslednju verziju, jer zelim da probam ovaj fakelive za RGH,odnosno XBLSE sto sada kruzi netom. Kazu da sve funkcionise i da su mogucnosti za ban jako jako male,pa cemo videti :slight_smile: javljam sta sam napravio. Pozdrav

Ne mozes da probas, 16747 nije poslednja verzija MS dashboarda izasao je novi za LIVE tako da nista od toga.

A taj novi nema gde jos da se skine ili sta?

Poslednji, tj. najnoviji patch-ovani dashboard koji moze da se skine je 16767. Ranije nije mogao apdejt na njega, ali su izasli XeBuild 1.13 i Dashlaunch 3.13 koji imaju podrsku za 16767.