Update dashboard

Pozdrav svima, dugo nisam bio na forumu, mada ga često pratim.
Naime imam Xbox fat sa 2.0.16203 dashboardom na LT. 2.0 .Znam da je to history, ali ja igram samo offline (velika kolekcija igara, sve rade) Igre instalirane na HDD, LT 3.0 to LT 2.0, mp3 trick.
Međutim izašao je MGS V i moj HDD je samo 60 GB, pa zbog svega moram preći na zadnji dashboard
Moje pitanje hoće li prelazak na novi dashboard onemogućiti igranje igara iz moje kolekcije?
Dali zadnji dashboard ima nekakve nove provjere, hoću li moći pokrenuti MGS V?
Imali netko mozda slično iskustvo?
Unaprijed zahvaljujem

Onemoguceno je jos odavno, l2.0 i audio trick niko od nas ne zna da li radi na poslednjem dashboardu niti smo proveravali svi smo LT3.0 ako neko ima i koristi taj metod moze da napis. Mozes sam to probati pa nam javi.

Malo kasnim, hvala na odgovoru. Upravo sam napravio update na novi dashboard.
I dalje sam na LT 2,0 i upravo igram MGS V (ako ikoga zanima). Sve ostale starije igre rade :D:D
Tako da atko je netko još slučajno na LT 2.0 i najnovije igre rade, topology LT 2.0, install na HDD, mp3 trick, dobra pržilica i Verbatim DVD i :sun:
Moze lock

Pozdrav ljudi, da ne otvaram novu temu, da pitam ovde, imam dash 16537 sa lt 3.0, sada posle nekih godinu dana palim konzolu i trazi mi update na live-u, zna li neko hoce li mi vratiti na stock, ako ne vraca mogu li uraditi update preko live ili moram preko USB-a?
Hvala

Radi kako god odgovara, nece!

Nadam se da nije problem da pitam nesto slicno u ovoj temi. Imam isti dash kao i Noone , 16537 i LT 3.0 , a konzolu sam kupio preko XBR-a pre recimo 3 godine. Od tada ni jednom nisam isao na Xbox Live i sada dobijem neku želju da probam (crkla mi graficka na PC-u , a nemam love za novu). Bojim se ako “povuce” najnoviji dash 2.0.17489.0 da cu morati da saljem konzolu na flesovanje. Igrao bih Dark Souls 2 i Top Spin 4 i nista vise (mislim da ovo nije bitno , ali da i to napisem). Tražio sam na forumu da pročitam nešto u vezi toga i nisam mogao da nađem. Malo se slabije snalazim , nemojte mi zameriti. Unapred hvala.

Moraces updateovati dash, samo obavezno izvadi disk iz konzole, jer ce ti povuci sa diska prvo.
Znas da ti treba gold predplata za igranje online nadam se.