Until Dawn Preview

https://youtu.be/4XjZcr0fUQ0

ono sto vidim su sledeci minusi

-clunky controls

• choppy framerate

Garant će imati skrnave tj zeznute kontrole kao Heavy Rain, već vidim.

Sent from my D6603 using Tapatalk

Auh, ona scena kada si u marketu i upada lopov a ti treba da mu se prisunjas sa ledja- haos. Bas su zeznute kontrole, kostale su me zivaca u par navrata. Ali zato igra je remek djelo, u top 3 lagano na nekoj mojoj listi po prici.

Joj, najezim se kada vidim ovu glumicu, Hayden Panettiere. Uopste ne volim ni na filmovima da je vidim a kamoli u igri. Devojka me, jednostavno, uzasno iritira svojom glumom. Sto se igre tice, lagano cu je preskociti. Deluje mi kao neka teen horror prica, ako to uopste ima smisla.

Ja sam preorderovao i jedva cekam igru. Mene je bas i privuklo to sto je igra slasher teen horror movie jer sam odgledao sve horrore 1975-1990 i 80’ su the best.Mene ovde interesuje i prica i prilagodjavanje igre tebi, visestruki krajevi itd…po meni sve super a kontrola i ne treba da bude prioritet…Heavy Rain je dokaz da igra moze da bude fenomenalna i pored losijih kontrola.

Ja se sada razmisljam da je kupim preko PSN ali izgleda da cu sacekati sa igrom, ocena je u pitanju, samo 7,5 na IGN-u: Until Dawn - IGN

E kad bi ja reagovao na ocene skoro nikada ne bi igrao ono sta mi se svidja :slight_smile: Igra je extra , bar meni, ali veliku vecinu ce odbiti gameplay jer je igra interaktivni film a ne ono sto je vecina navikla da slobodno luta i istrazuje.Trenutno sam na pola igre…da neko ne pomisli da ima bas neki gameplay tj igra je lutate istrazujete onda idu akcione scene sa quick time eventovima pa tako u krug.Ono po cemu se igra izdvaja po meni je butterfly efekat igre gde svaka odluka racva pricu na drugi nacin, odluke su permanentne i nema ponavljanja i ucitavanja pozicije nego igru iz pocetka.To joj daje fenomenalni replay value! Ambijent i setting je odlican, igra je pravi B horor flick movie i prosto uzivam u ovom interaktivnom filmu sa sjajnom grafikom , dok je zvuk fantastican.Sve pohvale od mene bas je po mom ukusu.

Jupiii frame rate test :smiley: :smiley:

Е добро ме подсети, ово се мора пазарити.

Sent from my D6603 using Tapatalk

Upravo zavrsih jedno 2-3h pikanja ove igre sa drugarima… Oduvala nas je igra! Fenomenalna igretina! Najbolja PS4 ekskluziva ove godine po mom misljenju :tap:

Pa jel ima jos neka?:hihi

Nije Sony M$ pa da izbacuje po 15 Halo-a, aka best X1 ekskluziva :smoke:

obrnuo sam je na youtube
interesentna idejamogli bi da naprave jednu ovakvu igru za odrasle , mogla bi da se zove UNTIL CUM