Kad ubacim disk pise mi unredable disc i tako stalo.Kako mogu da resim ovaj problem sve sam gledao po vasem tutorijalu.
Koji LT imas i koju si igru rezao
premalo informacija da bi ti se realno pomoglo,opiši malo detaljnije…
@tutuM imao sam isti problem sa GTA 4 jer je pukao disk tokom rezanja pokusaj opet.
Pa nije dobro narezan disk. Ili naravno, ako nemas lt 3.0, a provlacio si kroz abgx…
Gta je xgd2 igra, tako da mi i nije jasno kako vam ne radi. Koje diskove koristite? i je l’ imate lt3.0?
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
Imam lt3.0.Provukao sam kroz abgx.Ne znam sta nije uredu.Narezao sam prije par dana Ufc 3 na TraxData dvd-u i sve super.I danas kupim Verbatim i narezem i eto,nece.
Ma samo narezi opet, los rez i to je to. Ili je los disk, ili rezac
Ili vlaznost vazduha, ili… Ala si ga utesio…
ps: Hoces li veceras Spartan Ops?
Da, cudno, odavno nisam cuo da neko lose nareze xgd2, jos na verbatimu.
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
@Milan-aj eto me na live
Nemoj sada, posle neke utakmice… Fudbal-20 kretena trce za jednom loptom a da kreterana sprecavaju da lopta udje u jedan veci pravougaonik… Posto Wahad gleda, pa tamo oko 23H… Kada se to zavrsi
Evo sad sam narezao FR3 i isti djavo.Ja ne znam sta je ovo.Stavio sam settings imgburn-a kako u onom mega tut.Pratio tut za burnermax payload tool
Jesi li pogasio sve što možeš na kompu? Treba da ti bude što rasterećeniji, znači nema da gledaš film, surfuješ po netu, ništa, znači SVE pogasi i ostavi ga dok ne završi rezanje
Sve sam tako uradio.I sve je fino bilo i na kraju izbaci dvd i kaze neki djavo i kao desava se kod rezaca na laptopu.(to mi se desavalo i kad sam rezao ufc koji radi bez problema).I vratim i onda pocinje neki djavo,nije ponovno da reze ko neka provjera i tu je izbacilo errora gomilu na oko 50% ja msm.
XGD2 ili WAVE i AP25 igre rezes bez payloada(gta iV), XGD3 sa payload ako ti se desava to sa XGD2 igrama definitivno rezac nije dobar iz NN razloga. 50% je layer break ako tu puca ili je do DVD ili rezaca OVO je da utvrdis za XGD2 igre da li je rezac ok.
Ufc 3 (xdg2) narezao sam bez problema i to na nekom traxdata dvd-u.I danas kupim verbatim i prvo probam gta 4 da narezem i nece.Zatim pokusam fr3 naravno sa payload tool i nece.Moguce da je do rezaca…