Napucavanje je inace takvo kada je Uncharted u pitanju, ne ocekuj tu nikakva poboljsanja. To je mozda i najveca mana igre generalno, ali navikne se covjek vremenom…
Ovaj iz U4 ne lici na sebe, ko da je 20 godina stariji…
Pa, rečeno je da se ovo dešava kasnije u odnosu na treći deo, godinama valjda. Sad, koliko je dobro pitanje. Ali pošto su rekli da je to njegov poslednji pohod, može biti da je 10 - 15 godina.
Graficki nisam odusevljen… Ocekivao sam mnogo vise… Ali prica je bitna… Videcemo pricu 
Cudno mi sto je mator a glas i dalje onako mladalacki ![]()
Drake je odavno imao oko 30-35god, ovde ima preko 40… Ima burmu na ruci, sede vlasi, umorno lice.
…sede vlasi, umorno lice.
Kao 25-ogodišnji “momak” iz Srbije ![]()
Sad sam pogledao gameplay, izgleda fcking awesome! Odmah sam vidio burmu (podsvjest?), akcija izgleda odlicno, sunjanje perfektno, jos vise opcija za savladavanje protivnika, a i napucavanje je kanda malo dotjerano, i posjeca na TLoU. 10/10
Ne znam zašto se svi žale na grafiku, pa dajte ljudi ovo je odlična grafika, samo nek bude 1080p/60fps i odlično. A ne napucaju grafiku pa onda stave 720p/30fps, ****š takvu igru.
I ovako mi izgleda odlicno, vidicu da skinem i taj video. Ma platina k’o kuca!
Koga zanima kako se prave next-gen karakteri, ovo je fascinantan uvid u proces:
Najinteresantnije je što im je ovo prva next gen igra (ne računam TLoU remaster), zamislite tek’ na šta li će ličiti TLoU 2 tamo neke 2017-e ili neki novi IP, mindblowing…
TLoU 2 Remaster - Ps5 / jesen 2020 
Sent From: “Neitherworld, Peaceful Pines”
Zvijezde svake ND igre su predjeli, svaki Uncharted izgleda kao da gledas u OLED ekran, boje bljeste, sve je sareno i prelijepo. Tako da, kvalitet grafike nije ni toliko bitan kao predjeli, a tu nece podbaciti.
Interesantno je da pored svih tih boja i ljepote, meni najvise u sjecanju ostao nivo Abducted iz U3, ono groblje brodova.
Uu da, ista stvar i kod mene. U3 (kao i prva dva, bez obzira na slabiju grafiku) ima dosta interesantne predjele, ali mi je taj nekako najupecatljiviji od svih.
Ucharted 4 ce sigurno izdominirati po tom pitanju s obzirom na mogucnosti koje mu pruza nova konzola, tako da jedva cekam da ga odigram i vidim sta su sve ubacili.
Ps3, 512MB RAM memorije, od toga polovina vRAM. Nevjerovatno sta su uradili.
nivo Abducted iz U3, ono groblje brodova.
Uh, to je fantastican nivo. Obicno ne volim da se poligoni “trose” na nekakav junk, jednostavno mi je ruzno, ali kao da ima za klasu bolje osvetljenje nego ostatak igre.
Ipak, neverovatna pustinja i nocne misije u Siriji, dokazuju da je PS3 zver od masine cak i za danasnje standarde. Ovoga se ni next gen ne bi postideo:
Naughty Dog su stvarno neverovatni. Pre ili kasnije ce da naprave osrednju igru, ali zasad redjaju biser za biserom. U svakom pogledu.
Sjecam se kad smo pratili E3 zajedno ovdje na forumu i kad smo cekali da najave Uncharted 4, govorio sam da cu polomiti sebi nogu ako ga ne najave
I najavise ga u poslednjem trenutku, u 05:30 cini mi se, ljudi ustaju iz kreveta a ja tek treba da legnem. 
Sad mi nekako jos teze da cekam da izadje. Uncharted mi je nekako “bliza” igra od svih ostalih koje treba da izadju, if you know what I mean. Izlaze Bloodborne, The Order, Division, Witcher i sve je to ok, ali Uncharted je nesto posebno.
Mislim da ce ovo da bude najbolji Uncharted. Ne samo vizuelno, nego generalno najbolji. To sto je Drake stariji mi nekako govori da ce i prica biti bolja. Ubacili su i neke inovacije koje ce uticati znacajno na gameplay, stealth je moguc, radili su na tome. Uncharted je takav, svaki naredni dio je sve bolji i bolji.