Malo sam razocaran ali verovatno previse sam ocekivao …:emo:
A ja na mobilnom netu i ne mogu da pogledam. Damn
Slazem se… iskreno mislim da svako ima ogromna ocekivanja od ove igre
Ne znam kakva vi imate očekivanja od igre, ja sam iskreno očekivao da će biti kao i svaki Uncharted do sad, s’ tim što će ova imati brutalnu grafiku (što i ima, jelte), tako da sam ja zadovoljan za sad! 
Svi su malo previse ocekivali…ali ja mnogo volim ovaj serijal i za mene jos jedna potvrda da kad izadje ova igra moram uzeti PS4.
svaki je do sada bio EPIC, ovaj ako je radjen po istom receptu mora da bude EPIC+1 zbog grafike, to i nista vise ![]()
Dokle god Neil Druckmann stoji iza proizvodnje igre, ja se ne brinem kakva će biti/ispasti, čovek je genijalac.
Almost forgot, NOLAN NORTH is back!!
Ja ocekujem bas to sto je prikazano,sve mi se svidelo…i ne znam sta covek moze vise da ocekuje od ove igre?
Gora mehanika napucavanja ne postoji nego što je u ovom serijalu…
Izgleda brutalno…
mehanika je u trecem bila ok, 1 i 2 su onako, znaju da nerviraju, ali je posle bila ok, sad mi se igra ovo a i The Order… damn it
Po meni, ovo j evizuelno najbolja igra do sada. Rano je bilo sta govoriti ali svejedno, super izgleda. Ne mogu da vjerujem da neko moze da kaze da ovo nije ono sto je ocekivao i cemu se nadao… sta treba ljudi, dje cete bolje od ovog? 
Uncharted je to, akcija drama non stop, ovo cu da kupim bez sekunde razmisljanja. Retail, pa makar ovo mora da se posjeduje u fizickom obliku 
Kako li ce tek TLoU 2 izgledati ako odluce da ga rade, jao…
Sad mi se igra ovo cedo od igre :)… , ja ono sto sam ocekivao koliko vidim to sam i dobio, “Uncharted”…jos samo da objave datum izlaska, moje neko misljenje je tamo u jesen…
Previse lici na 2 i 3 deo a nisu uspeli da dostignu graficki kvalitet Order. koji je stvarno vrhunski .
Ima ovde torrent demoa od 1.6 giga da se skine. Upravo ga gledam opet.
http://www.gamersyde.com/download_uncharted_4_a_thief_s_end_psx_gameplay_demo-33743_en.html
Vegetacija je savrsena. U smislu kolicine, izgleda, interakcije sa njom itd. Stvarno vizuelno igra prelijepo izgleda, sad da li bi mi se mehanika svidjela to ne znam(nisam nikad igrao uncharted serijal), ali defintivno bi je volio odigrati, ako nista zbog razgledavanja i lutanja naokolo.
Ovde se tek vidi koliko dobro izgleda jer YT snimci uvek oleše kvalitet samog videa, znači oduševljen sam! ![]()
Sent from my D6603 using Tapatalk
Uncharted je to, sigurno ce da bude odlicna igra ako imalo bude nalik na prva 3 dijela ( takodje jedna od igara zbog kojih cu da kupim PS4 eventualno ) , ali sto se grafike tice ne izgleda bas TOLIKO spektakularno koliko je hype-ovana. Takodje Drake sa onog E3 trailera i Drake u ovom gameplay video-u su primjetno razliciti ( aka E3 Drake izgleda daleko bolje ), tako da sumnjam da je ono na E3 bio SAMO ingame engine, kako su tvrdili.
Malopre sam igrao U3 sa zeninim bratancem, znaci vecina igara danas moze da im zavidi na grafici… God rays pice bre na sve strane heheh a oni izbacuju iste iz far cry 4 zbog??? Hehehe neverovatno kako mocno izgleda igra, znaci kad je takav U3 za U4 se ic ne brinem
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk