Kako ocajno izgleda… Bolje mi izgleda FC 3 MP…
Ah milane, mnogo grešiš, MP u ovoj igri je fenomenalan
Hahahahahah… Neka bude, ali mislim da ne gresim…
To je isto kao da bih ja rekao, GoW MP je živo *****, meni jeste, ali generalno nije, jbg
Odvoji svoje mišljenje od stanja stvari.
- zaključio si da je ****** iz trailera gde ima 30sec gameplay-a is spectator mode-a xD Milane Milane, stvarno postaješ neozbiljan
F2P… To znači da ne treba U3 disk i igra se samo skine sa PSN ili je se do sada multi u U3 plaćao? Nije mi baš najjasnije…
Ne zapravo sam igrao kod drugara… Ne, prosto mi je dao osecaj, uradili smo SG izgleda odlicno i sve, a onda je dosao MP i oni su prosto rekli uradi ga sto gore mozes… Kada koristis sniper kao da igras igru koja je izasla cisto radi reda… Kao da su se umorili dok su radili SG i onda rekli, ma za**** MP, samo da ga spakujemo i isporucimo…
Naughty Dog announced that the free-to-play version will be available on the PlayStation Store later today. You can play up to level 15, at which point you can keep playing without making character progress, or pay to unlock the higher (level 25) cap. You can unlock map packs, playlists, add-ons, and even the single-player campaign. The studio promises more than 40 DLC items in the coming months.
za MP ti je trebao online kod,sad mozes i sa plovnjakom da igras.