UnBan vase PS3 konzole

Zahvaljujuci developeru deneo24, svi oni koji su banovani sa PSN mreze imaju nacin da skinu ban. Sve sto je potrebno je da skinete njegovu aplikaciju **PS_Unban v0.2.1

**

Hello, I’m giving out a fixed version of PS_Unban I made for you guys I decided to give it out because when the more people are using the same Console ID the better, because there is less chance of your account being banned since they only take one account with it when they ban the ID. Have fun with it while it lasts! Thread WILL be updated with a new one as soon as this ones patched!

Aplikacija je poprilicno jednostavna-dobicete tri opcije:

  • press X if you’re on 4.21

  • press START if you’re on 3.55

  • press Square if you’re on 4.41


Video

https://youtu.be/KUTbmD0c9ww

PSN profil je trajno banovan, znaci novi profil morate da pravite ako hocete na PSN

za pravopisne greške kriviti Tapatalk 2

Izgleda da ce biti puno unBan-ovanja cim izadju nove generacije konzola;)

Izacice zakrpa, nemoj da se brines :smiley:

Jeli ovo čudo od programa još u funkciji ,pitam jel ću probati da odradim battlefield 3 Pass i da ga zaigram preko neta čuo sam da je dosta rizično pa ako me banuju da nebrinem .

Desilo se i to banovan sam sa PSN prekomerna upotreba pass fixeva došla mi glave .
Ovaj program pokriva samo za 4.30 a ne i za 4.40 molim za link na pm ako postoji mogućnost da se odbanujem ,ako uopšte može u ovom trenutku .

Jesi li koristio RecatPSN, ulazio ulogovan u Multiman, Showtime??

Koristio sam sve živo !

Ne vrijedi ovaj program vise… Moras naci console id koji nije banovan s PSN-a pa ubaciti u svoju konzolu. Tek onda ces moci na psn i mislim da ces morati mjenjati account. Nadam se da ce izaci neki univerzalni psn unban konzole ali…

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2

Gde može da se vidi taj ID jel u setings opcijama ili negde piše na konzoli, i kako se ubacuje prostim ukucavanjem ili softverski ? Nisam upućen uopšte oko ovog .

Ne moze on ti je u software-u, procitaj kako se skida sa druge konzole pose u txt od programa

Sent from my iPhone using Tapatalk

Brate možeš li ti jednom u životu da budeš precizniji ,gde da nađem uputstvo za postupak kako se isčitava id sa druge konzole ?
Nemoj samo da kažeš na Google pa da se obesim ,trebaće mi dani da nađem nešto konkretno od ovih prevaranata šta postavljaju razne lažne programe ,generatore kodova ,unibane a naš prijatelj Google samo njih izbacuje !

http://psx-scene.com/forums/f118/how-do-i-find-my-ps3-console-id-82756/

Ok . Znači onaj ceo broj kod bar coda je ID ,imali neki tutorijal kako on da se zameni a pre toga da se isčita iz druge konzole ?

Jel postoji neki tutorijal kako se vrsi unbam ps3 konzole, i dali je neko uspeo da odradi.

Nisam hteo 2 puta da postavljam isto desilo se slucajno jer sam u google chrome podesi da mi uvek otvara stranice gde sam stao, i posto sam mahinalno kliknuo jer se nisam ni umio niti bilo sta a lego sam negde oko 6 ujutru trazeci kako da unbanujem konzolu. Hvala na odgovoru, pozdrav.