E jbga na kraju , odlično drugo poluvreme, odlična energija, govor tela, vera, samopouzdanje, igra ali falio je taj zavrsni pas i zavrsni udarac , šteta na kraju mislim da su naši zaslužili makar bod , falilo je malo i sreće , slazem se sa onim da se našima nema šta zameriti i da su dali sve od sebe i odigrali najbolje sto su mogli ali iskreno ne slažem se sa onim da nemamo za čim da žalimo, mislim da imamo za čim da žalimo i da smo propustili lepu priliku da protiv Engleza izvučemo neki pozitivan rezultat ili mozda cak i neku istorijsku pobedu ali sta nam je tu nam je, steta mogla je ovo da bude na kraju neka utakmica za pamćenje.
Mada jbga opet to je razlika izmedju “velikih” i “malih” ekipa, one velike ekipe pobedjuju i kada ne igraju dobro a one nazovi male cesto i kada igraju dobro ne pobedjuju.
Baš šteta mogla je ovo zaisti biti neka utakmica za pamćenje.
Ali dobro i rekao sam nek daju sve od sebe i odigraju najbolje sto mogu pa nek bude sta bude, sad jbga sto je falio malo taj zavrsni pas i zavrsni udarac, falilo je malo i srece ali sta da se radi , mada sad ono nit ima nekog razloga za preterano zadovoljstvo i euforiju nit ima razloga za neki veliki pesimizam i da budemo malodušni, nek i protiv Slovenaca i Danaca isto daju sve od sebe i odigraju najbolje sto mogu kao protiv Engleza drugo poluvreme pa nek bude sta bude i videcemo koliko je i zasta to dovoljno.
Neko za par dana pored EP kreće i Copa America u SAD i pravi praznik fudbala.