Ubisoft: Nema novog Assassin's Creed-a u 2016.godini

Ubisoft CEO Yves Guillemot je danas potvrdio da nećemo videti novi Assassin’s Creed do kraja ove godine.

Ova odluka je doneta nakon što je Ubisoft odlučio da franšizu stavi na pauzu godinu dana kako bi razmotrili ceo serijal i dodali mu kako oni kažu novu dimenziju.

Oficijalna izjava na njihovom blogu glasi

[SIZE=1]

_“This year, we also are stepping back and re-examining the Assassin’s Creed franchise. As a result, we’ve decided that there will not be a new Assassin’s Creed game in 2016,” the studio said.

“Since the release of Assassin’s Creed Unity, we’ve learned a lot based on your feedback. We’ve also updated our development processes and recommitted to making Assassin’s Creed a premier open-world franchise. We’re taking this year to evolve the game mechanics and to make sure we’re delivering on the promise of Assassin’s Creed offering unique and memorable gameplay experiences that make history everyone’s playground.”_
[/SIZE]
Iako nećemo videti novi Assassin Creed do kraja godine, za fanove serijala tu je trilogija Chronicles koja se završila sa trecim delom pre par dana, kao i istoimeni film sa Michaelom Fassbenderom u glavnoj ulozi koji nam dolazi u bioskope u decembru.

Glasine o novom “velikom” Assassins Creedu već uveliko kruže po internetu, i priča se da će se priča odigravati (konačno) u Egiptu a neki čak tvrde kako znaju i kako će se novi nastavak zvati, a to je Assassin’s Creed: Empire.

Dal je to tacno ili ne, to ne znamo ali znamo da i ako jeste tacno, ove godine nece izaci.

Po meni je fransiza odavno trebalo da ode na malu pauzu.

Da li je moguće? Da li su konačno shvatili da treba imati meru? Hallelujah! Ima Boga!

Kako njih uvijek provale, presmijesno. Vazda procure informacije inaprijed i to uvijek ispadnu tacne. Ovi samo kao promijene zvanicno naziv igre da ne bude da su sve “pogodili”. Mislim da 90% mozemo da bidemo sigurni da ce stvarno izaci Empire. Mozda promijene naziv, ali taj neki fazon.

Napokon da stanu na loptu malo.

Zato ce ovo da nadoknade sledece godine i izbace dva komada :smiley:

Ma bice ih milion. Evo ovih dana izlazi ona verzija za iOS. Identitet se zove cini mi se :smiley:

Odavno je dostupna igra u Aziji cini mi se, sada ce biti dostupna i ovde.
I ono, toliko igara su izdali da mogu i pet godina pauze da naprave, ljudi ce imati neki AC da igraju.
I da, svaka Ubi igra je Ac sa drugim skinom. /trololololo

Smara me to sto su se sve firme svele na po jedan plafon dva naslova. I to je sve sto rade.