Ubisoft Forward 10.09.

Thursday 10th September 2020

  • North America: 12pm PDT / 1pm MDT / 2pm CDT / 3pm EDT
  • UK/Ire: 8pm BST
  • Europe: 9pm CEST / 10pm EEST
  • Asia/Oceania: 4am JST / 3am AWST / 5am AEST

Par trailera sa prezentacije:

Immortals Fenix Rising (pre poznat kao God’s and Monsters)
Release Date 03.12.20.

**Riders Republic **
Release 25.02.21

**Scott Pilgrim vs the World **
Holiday 2020

I najbolje za kraj , za sve nas Watch_Dogs fanove (nas trojicu) :heart_eyes:

https://youtu.be/dbgBDiDG-08

2 Likes

Od njih me samo Rayman zanima.

3 Likes

https://youtu.be/rlhRMcbyOME

2 Likes

Ovaj Ubisoft je puko totalno. Odrze ovo sta god bilo i bukvalno ne prikazu nista. :rofl:

1 Like

Kao veliki Prince of Persia fan - ovo je krš živi. Ovo se jedva može nazvati remasterom, a kamoli remake. Najgore od svega što su ih ljudi napljuvali i oni će sad to da vide kao: “Fanovi ne žele novu PoP igru, dajte im AC”

1 Like

Oni izgleda poslednjih par godina sve tako gledaju :expressionless::expressionless:

PoP deluje bas lose. :confused:

Ugh, zasto su zaboga promenili tako dobar naziv u ovako nesto konfuzno i japanski.

Verovatno ce u finalom proizvodu kritikovati genericki open world i MMO strukturu misija, slicnost sa Zeldom je stvarno tezak rip of, sve deluje vrlo ubisoftovski sa pointerima na mapi itd, ali svejedno, igrace se skoro sigurno.

Vidim da se ljudima ne svidja interfejs, ali meni deluje kao back to basics, sve u svemu jedan raznobojan rpg za opustanje, zarazan gameplay u 60/120fps…

Kada sam video Princa, srce zaigralo, a onda je usledio rebus.
Prikazani video na momente ima delove koji izgledaju kao next gen, ali zato sve ostalo izgleda ne kao remake, nego kao totalno loše odradjeni remaster.
Nadam se da će finalni proizvod biti stvarno REMAKE, a ne prodaja magle.

Što se tiče Imortals-a, prvi video koji je izašao pre skoro godinu dana, mi je je delovao daleko bolje.
Ovo sada je totalno UBI fazon i nekao je postalo bezlično i vuče na opasan grind i nepotrebno smaranje jureći svaku tačku na mapi. Koliko mi je delovalo simpatično u startu, posle prikazanog mi je splasnula želja za igrom, tako da sam nekako ravnodušan. Verovatno će se probati, jednoga dana kada cena baš padne na RI.