Pozdrav forumaši :hi , evo, fali mi live u zadnje vrijeme (opet sam se malo bacio na gaming nakon nekog vremena) pa me zanimaju vaša mišljenja, znali imam RGH a htio bi i na live, pa me zanima dali mislite dali ste isplati uzeti DemoN, ali isto tako bi si htio ostaviti i RGH, a dvije konzole ne želim, malo i je glupo, a DemoN je idealno riješenje, eh sad pošto je izašao xbox one (a njega ne mislim uzimati jer je prve dvije godine bezveze) ne znam dali se isplati, dali će se dogadjati šta na live-u, dali ostaju igraći na online igrama itd, pošto ne pratim baš ovo, a vi možda imate iskustva s tim, uglavnom, mislim da znate na što ciljam?
Samo i kada to kupi, neko ti ugradi, onda treba da kupis igre, Xbox Live gold. Dobro razmisli da li si spreman da lupis 100+evra…
Zar nije bolje ovo?
http://www.xboxrepublika.com/showthread.php?t=10443
Sacekas malo vidis kakva je situacija, a lajv zaista nije toliko neophodan koliko se cini
Ja sam ugradjivao dual nand na SLIM-ove, ekstra je i 100% sigurno. Postoje modovani drajvovi sa LT+ i onda moze jeftinije ali mora LIVE da se placa 40-50€ godisnje.
Poslato sa tastatrue koja pravi greske!
A šta je po vama bolje, DemoN ili drugi još jedan bilo koji xbox? Ili da mijenjam ovog za xbox sa LT-om, mada bi htio i RGH…
Svakako dual nand na xbox 360 je elegantnije resenje, mema dve konzole jedna pored druge da stoje a sa prekidacem ili pritiskom na odredjeno dugme kada je ugasena konzola se prebacuje na RGH, svakako lepse i jednostavnije nego dve konzole. Zavisno od ukusa LT+ daje utisak kao da se igra sa originalima, ima se pristup xbox live-u jedan veliki +. Po meni dual nand je strava, nije bitno ciji je dual nand da li je TX, Matrix ili nekog drugog proizvodjaca svi rade posao.
Poslato sa tastatrue koja pravi greske!
Pozdrav , zanima me ako znate da mi kazete ko i gde u beogradu radi ugradnju takvog dual nand cipa ?