Twitter

Prosto pitanje: Ima li neko od vas twitter i vredi li praviti acc?

Imam ja Twitter.
Vredi ga praviti ako hoćeš da među prvima budeš obavešten o nekim vestima (naprimer igre).
Meni zbog toga veoma koristi, ali svako ima svoje mišljenje.

Imam Twitter. :slight_smile: Svakako vredi napraviti. Meni je non-stop ukljucen. Mnogo ljudi su odavno prekrsili normalnu namenu Twittera [napisati sta radis], i napravili feed-ove od raznih sajtova - Kotaku, Joystiq, Siliconera itd. To su recimo za gaming. Tako da, putem Twitter-a uvek ces doci do novih vesti, bez proveravanja.

A ima i bisera poput http://twitter.com/shitmydadsays :smiley:

Napravi account, nemas sta da izgubis. Mozda se i navuces. Najbolje je kad nadjes jos neke ljude, iz ove drzave ili druge pa vodis konverzacije.

Evo napravio: aleksa994.
Jos sam nov pa neke funkcije nisam provalio, hehe :smiley:

Kakve funkcije? :smiley:

Imas da postujes status, da gledas tudje, da follow-ujes/block-ujes, da saljes privatne poruke [samo ako ti tu osobu pratis i ona tebe],imas real-time search, koji je odlican ako je recimo neki mec a nemas prenos. [ Korisio sam to za oanj zadnji teniski turnir u 2009, samo ukucas ime igraca i svi pisu rezultat :)], imas liste - to je ako ne zelis da gledas svacije statuse, i imas RT iliti ReTweet gde kopiras neciju poruku i napises je kao status da ga i tvoji pratioci vide.

Kao npr. da stavim neku pozadinu i da bude preko celog ekrana ma koja da je rezolucija.

Dobro, to ni ja ne znam. :slight_smile: Imas Tile Bakground opciju, pa ako je manja slika, bice preko celog ekrana tj. ponavljace se.Za drugo ne znam.

@cod3r i nikola: Dajte twittove da vas followujem, i vi mene: aleksa994.

Znas, glavna svrha Twittera je da napises sta trenutno radis. :slight_smile: Inace, followuje te sa trenutno ne aktivnim profilom, imam ih oko 4-5. Pogledaj koga ja pratim, ima tu super accountova.

Ja sam Major_Dz0n1.
Follow me!

Evo da malo ozivim temu!
Jel koristi neko od vas sa foruma twitter? Ili ste svi samo na fejsbuku?
Ajde stavljajte svoje twittove pa da se pratimo :smiley:
ja sam drackya

Na skajp kad sam se registrovao stavio sam pravi broj telefona,dali moj broj vidi neki moj prijatelj?

Nisam siguran ali ja mislim da mozes namestiti da ti bude pod private, tako da samo ti vidis, pogledaj u opcijama…

Twitter je odlična stvar,naročito kad si u pokretu često.Dobijaš najnovije vesti u trenutku.Meni izlaze vesti iz gaminga,sporta,muzike,politike… Tako da sam uvek u toku,gde god bio :smiley:

Vredi praviti nalog, definitivno. Ako zelis da budes informisan u svakom trenutku, samo treba da pratis odredjene ljude.