Rece ti covek, sto da vadis i tumbas kada mozes samo da formatiras iz konzole, bez potrebe da komplikujes. Update mozes kada hoces da uradis.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Error bot
Rece ti covek, sto da vadis i tumbas kada mozes samo da formatiras iz konzole, bez potrebe da komplikujes. Update mozes kada hoces da uradis.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Error bot
Hvala
A sad ja nesto da pitam ._.
I ja sam na 4.55 spoof 4.65 Rogero,znaci treba da izvadim HDD sadasnji od 320 i ubacim bilo koji HDD od 500 ili 1 TB i samo idem na formatirati i DONE?
A pre toga da sacuvam sve SAVE GAME,moci ce da se prebaci normalno?Naravno prilikom formatiranja se sve gubi?Ne mogu nista zayebati,jel?I formatiranje uraditi iz onog Safe Mode?
Nope…
Spremis CFW na flesku kao za update kada radis, ovaj put uzmi Rebug 4.65.2
Promeni hdd kad ides na format trazice ti flesku samo je ubaci i u procesu formatiranja bice ti ubacen rebug 4.65.2…
Sent from my Nexus 5
Save game sacuvaj ali neke nece da ti rade ako su vezane za profile id. Imas save game resigner za to
Sent from my Nexus 5
Khm…Rebug 4.65.2,moze malo pojasnjenje koji je to CFW,ima li veze sa Rogerom,Habibom ili nekim trecim,hocu moci kasnije ako izadje neki novi CFW da ga samo UPDATE ili cu morati ono tipa downgrade itd?
Znaci FORMAT NECE NI URADITI dok ne ubacim fleshku,odnosno pitace me jel tako ako sam dobro razumeo?
ajoj majko, pa citaj
koliko vidim uleteo si u ovo kao na sred svadbe hehhehe
Rebug > Rogero > Habib > Ostali
OK,nasao sam temu instalacija Rebug-a…deluje zanimljivo a kako da obrisem onaj spoof 4.65 sto sam kao instalirao pre neki dan,ima opcija kad kliknem na njega enable-disable,jel to dovoljno ili?
Kad uradim to mogu preko 4.55 direktno Rebug ovaj poslednji?(nadam se samo da cu imati showtime i dalje) a za pokretanje igara valjda cu se snaci :[
ne diraj to nista, ti kad izvadis taj hdd neces imati nista kako god…
Ubaci rebug i ne razmisljaj nesto mnogo dalje… Onako kako sam ti napisao uradis i miran si
Ali ne mogu sad da ubacim jer od 500 GB imam 200 slobodno,ovaj iz laptopa…moram to prvo sacuvati negde pa onda da ih menjam a u medjuvremenu sam hteo da ubacim taj rebug kad kazes da je No 1 jer nisam mogao igrati Life Is Strange bez onog spoof-a,pa sam zato to hteo danas da spicim.
pa onda samo spici rebug kao sto je u mom tutorijalu i to ti je to…
isto ces morati identicno da spremis flesku kad menjas hdd…
sad samo pregazi preko rogero-a
OK a jel ne smeta taj rep od 4.65 to mi je bitno?
Vidim da pise ko ima spoof 3.55 nema veze,nadam se da se to odnosi i na 4.65.Posto mi to stoji tamo pored MM jel mogu ja to samo DELETE posle jer mi ne treba onda?
spucaj preko i uzivaj ne postavljaj dodatna pitanja
Slatko me nasmeja. :lol:
Poz, razmisljam vec neko vreme da zamenim HDD pa shodno tome ima i dosta googlanja, citanja tu i tamo ovog i onog… Konkretno sto bih hteo da vas pitam je preporuka za HDD 500gb ili 1tb. Negde sam procitao na stranom forumu komentare Studiovpc u vezi WD diskova i parkiranja glave kao i usporavanja itd, medjutim ovde koliko citam, niko to ne spominje ili jos nisam naleteo Pored ovoga google je pun price oko parkiranja, usporavanja itd pa s toga i veliki oprez od moje malenkosti da kupim disk koji ce mi praviti probleme. Studiovpc je tada narucio Hitachi Travelstar 5K1000 i koliko citam to zaista jeste dobar izbor jer niko sa njim nema problema, ali me zanima da li mozda postoji neka alternativa vezana za WD, mozda za njihovu crnu seriju koja ima garanciju 60 meseci:)
pisao sam i ovde o tome, znaci WD nikako, svi do jednog imaju parkiranje glave… To im je neka fora zbog laptopova i ustede energije, a uopste nemaju mogucnost iskljucivanja toga…
Dakle juri Hitachi lepo, i onako fabricki se ugradjuju i u PS3 i PS4
Puno hvala studiovpc Znaci Hitachi Travelstar 5K, medjutim samo da proverim da li je Hitachi Hitachi ili HGST, citam nesto o preuzimanju od strane WD pa mi pade na pamet da nisu nesto cackali
hgst slobodno, uzeo je njih wd ali i dalje su old school
Dobio sam CECHM03 sa Date Code 9D konzolu bez hard diska i još kakvih problema pa sam popravio sve to i ubacio jedan svoj HDD. I pre nego što pokrenem instalaciju Rebug-a, stoji “Connect storage media that contains update data of version 4.41 or later”. Koliko sam shvatio čitajući postove, prethodni vlasnik je podigao na 4.41 i jedino mi ostaje hardversko spuštanje FW-a?
da samo to, ti mozes da ubacis 4.41 ili noviji OFW ali za pirate mora hardverski da se odradi, javi mi se na mail ako hoces da ti odradim to. U potpisu mi je mail na slici
pozz