još nešto,koji štampač i papir koristiš? ja sam pre nekih dve godine,čisto iz zezanja uradio par komada ali nešto nisam zadovoljan kako je ispalo…prepostavljam da je do štampača…
HP5150 sam koristio obican papir a koristio sam i bright white na njemu je super samo sto je skup papir dosta, elem danas sam porucio laserski u boji Canon LBP-5050 pa videcemo u toku sledece nedelje kad stigne kakva je razlika u kvalitetu, treba da bude zesca na obicnom papiru, na photo papirima inkjet ubija na mesto, imam odradjen Assassins Creed za pc na photo papiru i slika je kao pucka znaci ne provaljuje se nijedna tackica, e ovaj laserski tako stampa na obicnom. Uzimam njega jer traje duze tj mozes da odstampas mnogo vise stranica sa jednim punjenjem, nema sta da zapekne ako se ne koristi dugacko, inkjet ne koristis jedno nedelju dana on vec pocinje da brljavi…
samo da prijavim, stigao Canon LBP-5050, otisak je isti kao da je original, inkjet otisak pored ovog izgleda smesno u najmanju ruku, na boljem papiru (bright white 120gr valjda) otisak je jos bolji…
napravih i za ps3, ali da podseca na dobri stari ps1 omot
Evo jedan mali TUT i od mene na ovu temu :
Ukoliko zelite da vasu kolekciju igara uljepsate i da izgledaju kao originali evo sta treba da uradite :
-
Kupite DVD BOX (debele), obicno su crni ali ako naletite na zelene jos bolje
-
Registrujte se na :
FreeCovers.net - The CD Covers & DVD Covers Source!
- Skinite ovaj mali i jako zanimljivi programcic u koji samo ubacite koju sliku za cover ocete i kliknete Print a on sve sam odradi (mislim na podesavanje dimenzija) :
- Izrezete visak papira i samo ubacite u DVD BOX i to je to
Dobijete ala original dvd kutiju
I jos printable DVD i “oriđiđi” :emoticon-0100-smile
Planiram u skorije vrijeme odraditi na ovaj nacin 50 diskova tj. kutija. Tesko za naci zelene u pm! Jedni imaju u ormaru kolekciju knjiga s kojom se ponose a ja igara hahahahah
sve to stoji,ali kako vama bude isprintani cover nako kvalitetan ko org…meni kad isprintam sve neke pruge,slabe boje,imam EPSON STYLUS DX4450 …i kako na printable disc isprintat nešto…to me ODUVIJEK zanimalo?
Kupi laser u boji ili idi u stampariju da ti odrade print, pa ce ti sve biti jasno. Kupis stampac za 40e i oces da imas profi omote, ne ide.
Imas podlogu u koju ubacis DVD u printer i vojla isto kao sto ubacis DVD u XBox.
P.S. Moras imati bas printer za dvd printable
zato sam ja uzeo laser, 180 evra je Canon LBP 5050, omot kao original, razlike i nema skenirao sam bas original omot i posle ga stampao, a sto se tice kutija ja sam nasao sve providne, bolje su mi takve nego skroz crne… zelene bas nesto i nisam hteo da kupujem izlazile su mi skupo a i od preko bih morao da ih dovlacim…
Ja sam moj isto bio platio masno 280€,isto Canon-ov neznam sad tacno koji je model jer sam ga nakraju poklonio starom meni kuci stajao i skupljao prasinu,jedino u pocetku sam slike razvijao ali sam onda odustao jer mi je bio pre skup taj sport,boje za taj model 60€…tako da sad kad mi treba a to je nikad jednom u godini ako i tad,isprintam kod njega.
da prinesem nesto i ja ovoj temi . Ja sve svoje igre cuvam u dvd kutijama , pa sam odlucio i da stampam. Odnesem u lokalnu stampariju i stampaju mi na masnom papiru za 30dinara po komadu . Imam oko 50 odstampanih covera , planiram jos. Evo slika
uuuu sexy nema sta
Jesi to crtao illi nesto lepio?
Spider sense hahah Jako cool. Nema sta, pravi funboy.
Ma crtao sam to , i nisam fanboy nego mi je bio dosadan onako beo pa reko ajde da iscrtam nesto i to je nekako najvishe odgovaralo.