Pošto je Microsoft izbacio sistem MS poena, sada će za produžavanje Gold naloga trebati kreditna kartica sa koje će Microsoft skidati potrebnu sumu novca. Ja sam prebacio regiju mog naloga sa V. Britanije na Srbiju, da bih mogao da aktiviram VISA karticu, ali mi iz nekog razloga odbija da prihvati istu… Šta da radim? Sve podatke sam uneo kako Bog zapoveda, ali mi izbacuje poruku da nisu u mogućnosti da mi prihvate karticu… Da li mi sad jedino preostaje PayPal ili ima nade za VISA elektron karticu?! Hvala unapred… cheers
GOLD nema veze sa time sto su uklonili poene, mozes i dalje da kupujes prepaid kartice. Sto se tice tvog problema, nekad (cesto) nece direktno da skida sa kartice, probaj da napravis PayPal, pa njega povezi sa Accountom. I da, moras da imas nesto para na kartici da bi je overili, kako ovi iz Pay Pala, tako i ovi iz MS
Imam oko 50e na kartici…
Ako sam dobro upoznat, da bi se overilo treba minimum 4e da se ima jer oni naplate to i ti pored te naplate dobiješ kod. Posle ukucavanja i verifikovanja vrate ti tih 4e. Sad, ako ti je problem kartica i dalje možeš da kupuješ prepaid Gold kartice, i dalje funkcionišu i ne zavise od M$ poena.
ok, još bolje
ja kontao da neću više moći da kupujem prepaid kartice za Live… može lock na temu
Idi na billing.microsoft.com i tamo dodaj karticu.