Treba mi misljenje o TV-u. :)

Optimalna udaljenost je ona udaljenost koja meni odgovara :smiley:

Sent From: “Neitherworld, Peaceful Pines”

verovao ili ne, ipak su oni u pravu oko te preporucene vrednosti

primer 1: Ja sedim za 42 inca na 2.7m tacno od sredine ekrana, optimalno je 2.66, so win :), nekoliko nedelja zbog krevetca bebe sedim za 50cm blize, ekran mi je prevelik u tom slucaju, ne mogu da sagledam sliku u celini, vec mi pogled luta i seta i malo smeta za gledanje

primer 2: nije za tv, vec za raspored i pozicioniranje zvucnika u 5.1, 7.1, 7.2 i ostalim sistemima, i upotreba “subfoofer crawl” tehnike, o boy o boy koje tu razlike ima :), i ispada na kraju da je to zapravo optimum koji je preporucen a onako kako sam ja zamislio da treba stvarno zvuci losije, a bio sam ubedjen da je to D BEST :stuck_out_tongue:

potrazite da vidite sta je sub crawl :), neverovatna tehnika pozicioniranja subwoofer-a

jbt ja mislio ovi se razumeju, a oni u stvari doktorirali televizore… :smiley:

ima jedna stvar vezana za mene i ninju, obojica smo Audio/Video zaludjenici hhehehheheh, to ti sve nekako dodje uz opis posla :stuck_out_tongue:

Da ne bi otvarao novu temu , kupio sam sebi tv samsung led 46" f5000 odlican tv ja prezadovoljan samo mi je velik (nikada nisam ni sanjao da cu ovako nesto reci za tv) uglavnom platio sam ga 470e i sad ciljam da ga prodam za tako 430min posto je kod mene radii 5sati jer smo sve pikali kod burazera on je uzeo neki 3d njegov je dosta losiji neki fox ali radi, e sad moje pitanje je kad prodam ovaj za bar 430e sta bi mogao kupiti neki 42" isto 3d?dual play? Nesto tako ? Mozda i da menjam sa nekim ko hoce veci xD