Hteo bih da kupim xbox 360 250 GB i kinekt paket u Nemackoj tacnije u gradu Hamburgu u prodavnici Saturn. Da li postoji neka zamka u vezi onih ne znam kako se bas to zove PAL standarda (mislim da je to za Evropu) i onog Americkog pa da mi ovde u Srbiji ne radi? Nadam se da ste me razumeli pa mi molim vas odgovorite.
Link:
SATURN Hamburg Altstadt - Neuheiten
Trebalo bi da je konzola pal i da nemas problema…
o tome ne moras da brines, mada je to meni licno malo skupnjikavo., sta ja znam…
Jer mislis da je nesto mnogo skupo ili nesto drugo. Ne bacaju mi se pare za dzabe.
pa generalno mi je to skupo, ali ako imas toliko para, uzmi, kod nas ce sigurno biti skuplje…
Pa zato i hocu da uzmem jer ce kod nas da bude skuplje, ali cisto da budem siguran posto nisam neki strucnjak za ovo pa cisto da pitam.
U principu to i nije loša cena jer Xbox 360 Slim 250 gb (249e) + Kinect (149e) je 398e a ovaj bundle je 349e. sasvim je ok.
Није пуно. Мада,ако ти не треба кинект,тамо је аркада буквално џаба.
Ja bih u prodavnici ipak proverio da uzimam PAL.
Mozda tamo ima da se kupi i NTSC kome treba za ne znam sta, to je Nemacka a ne Srbija.
Pa bas zato sto je to nemacka moze samo i da kupi PAL. No ne znam sto vam je ntsc losiji od pal-a ukoliko ce te flesovati konzolu, tada je mozda cak i prednost.
Za celu Evropu je PAL. Koliko vas zacudilo, i mi smo u Evropi.
Inace, NTSC i PAL nemaju nikakve razlike, osim neke igre u specijalnim dodacima (razlika u koje knjizce u vrh glave).
desava se (doduse retko) da za neke regione igre izlaze kasnije. Ima ziv da se pojede ako kupi NTSC konzolu a izadje neka igra u PAL regionu koju on bude hteo da igra a NTSC verzija izlazi tek pola godine kasnije. Slicno kao Deadly Premoniton (ne bih sada da zalazim u to kakva je igra, dajem samo primer)
normalno da moze biti i obrnuta situacija, pa da nam se smeje dok mi cekamo neku igru, a i generalno se vise cenzurise u americi nego u evropi pa ce uvek morati da igra “blaze” igre. Sve u svemu moj vote ide za PAL
Bice ti na nemackom, Nemci sve rade na svom jeziku…
Xbox na nemačkom ?
Nemoj lupati gluposti kad ne znaš, na konzoli može da se namesti jezik sa kojim hoćeš da ga koristiš.
znam da moze da se namesti jezik, ali ipak ja mislim da ne treba nista kupovati u nemackoj…oni cak i lekove prave na samo na nemackom…
I ako uzme NTSC konzolu, posle kada je flesuje, neka skida NTSC igre… Uopste mu ne bi bilo lose da je NTSC konzola…
199 ch (franaka) sam ja platio u Svajcarskoj , to ti je negde oko 150e u Germany su cak i nize =D
treba uzeti sinko, ako imas para. i nemoj kao ja da das 400e na xbox, a da ga igras na EI televizoru. Misli i o tome
Tih 349 evra je i više nego povoljno za Xbox 360 S i Kinect. Na shoptou takav paket košta 356 evra valjda, tako da nećeš pogrešiti ako uzmeš, ali samo da znaš taj xbox nema fleš za pirate još uvek.
У Сатурну у Бечу,ја видео, за 130е Са Banjoo-Kazooie