TotalTV na 4K televizoru

Radili smo neki premeštaj u stanu i sada moj gaming TV (Sony Bravia X90/900/9000 koja je već oznaka) treba da bude u dnevnoj sobi. To znači da će TotalTV biti priključen.

To smo uradili i kada sam uključio TotalTV malo mi oči nisu prokrvavile od užasne slike. Sve je prepaljeno, neonsko, bukvalno peku oči. Probao sam razna podešavanja na TVu, osvetljenje, kontrast i ništa se posebno ne menja, očaj od slike. E sad za to je verovatno kriv TotalTV uređaj koji izbacuje sliku u 1080i (da “i” a ne “p”).

Ako neko ima iskustva sa ovim neka podeli svoje rešenje ili ima ideju kako da se ovo reši.

Nemam iskustva, ali možda pomogne :slightly_smiling_face:

KONTAKTIRAJTE NAS

Tu smo za sva vaša pitanja i sugestije

POZOVITE NAS

Pozovite korisnički centar na broj 19955

PIŠITE NAM

Pošaljite nam mejl na [email protected]

Hahaha, da da, aj probam…

“Postovani, hvala na elektronskoj posti koju ste nam poslali. Prvo proverite da li je uredjaj ukljucen u odgovarajucu struju i da ste dobro spojili vas televizijski predajnik. Cekamo vas odgovor, u medjuvremenu pogledajte nase DUO I TRIO MEGA MAXI HYPER SUPER DUPER PONUDEEEE!”

5 Likes

Haha kakvi likovi, da li su realni ? :joy:

1 Like

To ja lupetam, ali mogu da se kladim da nisam daleko od istine.

1 Like

Lol, tek sad vidim da nije isti clan to napisao :expressionless:. Blamaza.

Mislim da sam rešio kada sam vratio tv na fabrička podešavanja :smile:. Samo sam malo podesio neke stvari i slika je sada super, tv bolje ‘pegla’ 1080i signal od običnog HD televizora (ili je ovaj prethodni bio tehnički limitiran da to radi valjano).

1 Like