Radili smo neki premeštaj u stanu i sada moj gaming TV (Sony Bravia X90/900/9000 koja je već oznaka) treba da bude u dnevnoj sobi. To znači da će TotalTV biti priključen.
To smo uradili i kada sam uključio TotalTV malo mi oči nisu prokrvavile od užasne slike. Sve je prepaljeno, neonsko, bukvalno peku oči. Probao sam razna podešavanja na TVu, osvetljenje, kontrast i ništa se posebno ne menja, očaj od slike. E sad za to je verovatno kriv TotalTV uređaj koji izbacuje sliku u 1080i (da “i” a ne “p”).
Ako neko ima iskustva sa ovim neka podeli svoje rešenje ili ima ideju kako da se ovo reši.
“Postovani, hvala na elektronskoj posti koju ste nam poslali. Prvo proverite da li je uredjaj ukljucen u odgovarajucu struju i da ste dobro spojili vas televizijski predajnik. Cekamo vas odgovor, u medjuvremenu pogledajte nase DUO I TRIO MEGA MAXI HYPER SUPER DUPER PONUDEEEE!”
Mislim da sam rešio kada sam vratio tv na fabrička podešavanja . Samo sam malo podesio neke stvari i slika je sada super, tv bolje ‘pegla’ 1080i signal od običnog HD televizora (ili je ovaj prethodni bio tehnički limitiran da to radi valjano).