Tomb Raider: Legacy of Atlantis - Release Date Trailer | PS5 Games

6 Likes

Gde ide ovaj svet.. Prvoje Natasa Bekvalac smanjila grudi sada i Lara Kroft.. Nema smisla.. :disappointed_face:

2 Likes

Pa i dalje je sesy. Inace si lako mogao da dobijes bela remzifikaciju, nemoj da kukas na grudi :joy:

2 Likes

I to sto kazes :grin:

Nego, bilo bi zgodno dokopati se ove Collectors edicije, da te smanjene grudi budu opipljivije :stuck_out_tongue:

1 Like

E to me vec ne zanima..

Ali ima bese ovde na forumu neko pravi te figurice.. Narucis figuricu ali dodas 2-3 broja + gde treba :grin:

2 Likes

E dobar je Kejvu, nisam jos od njega nista narucio.

Odlicno izgleda lara, mada bi monika beluci komotno mogla da ih tuzi koliko je ocigledno bila inspiracija za lice.

Zanimljivo kako su zalegli u seksi pravcu, ne tako davno bi razni mladi spisatelji vec uveliko srocavali tekstove kako ne valja sto joj je dekolte predubok a pantalone preuske. Kolo se vazda okrece, aj pa ce mozda ljudi biti malo opusteniji ovaj krug.

Na temu same igre, zivo me zanima koliko ce preraditi same nivoe – relativno skoro sam krenuo neki remaster da igram, ne znam jesam stigao do pola prvog nivoa koliko mi je level dizajn bio ogavan. Uznapredovalo se dosta u medjuvremenu.

2 Likes

Ti si beÅ”e u Crystal Dynamics ili sam pomeÅ”ao? RadiÅ” li na sledećoj TR igri? :smiley:

BaŔ mi je kul Ŕto su održali dizajn iz OG igara, a javnost nije krenula da pljuje kako je oversexualized.

Nisam u CD, i ne radim nista tako zanimljivo, nazalost. U Havenu sam i pravimo live service igru, boz pomozi. Al dobra je plata i ekipa s kojom radim je kul, tako da ne mogu mnogo da se zalim.

Mozda su odrasli malo. Svakako danas kad vidim kako je gomila zenskih likova u igrama nekad izgledala, bude mi jasno sto su ljudi reagovali. Al onda je to naravno prevagnulo suvise na puritanizam i militantno odbijanje bilo kakvog seksepila.

Uz malo srece sad su se stvari iznivelisale gde treba.

3 Likes

Opa, znači deo si Playstation Game Studio-a? :grin:

Možda sam u manjini, ali meni se daleko viÅ”e svidja ton realistične-mračnije Lare koji je krenuo od 2013 triologije. Nemam pojma da l si ti radio na tome, ali već u trećoj igri (Shadow of the TR) se vidi da su se malo opustili i smanjili taj ozbiljniji vajb, Å”to u neku ruku i ima smisla.

Takodje mislim da trenutno postoji malo viŔe poŔtovanja i zrelosti od strane dev/umetnika pa se žene daleko manje seksualizuju ili ako se seksualizuju to je radi viŔe umetničke vrednosti, manje marketinga.
Koncept ā€œmale gazeā€-a je idalje problem i to se vidim po besu, uglavnom, muÅ”ke publike koja jelte čini većinu, ali argumentum ad populum :slight_smile:

3 Likes

Ej, pa sad makar konacno znamo koga ovde placa Sony :joy:

Razvijaju Fairgames, nekakav Heist live service. Boz’ pomozi zaista :smile:

Jel si stigao da upoznas Jade Raymond, pre nego sto je zapalila iz kompanije? :eyes:

1 Like

Jesam. Nije zena mnogo bila u studiju ni dok je jos bila tu.

1 Like

:sweat_smile: