Tomb Raider I-III Remastered - Announce Trailer

2 Likes

Umesto novog dela dobićemo ovo… :joy:

A besplatno je. A i stari delovi su kul. Sve vise mi se cini da je spas u retro gamingu…

2 Likes

I dalje sam za novi deo. Imaju oni dosta materijala za nastavke…

2 Likes

Puno kosta a nije vise takav hajp. Treci deo nove trilogije je neslavno prosao a bio je najbolji od sva tri. Jednostavno nema tolikog hajpa za tim tipom igara kao nekad, iako je to meni ja mislim najbolji zanr igara. Mozda ako ubace souls like combat pa privuku jos neku sacicu igraca.

2 Likes

Za mene je Tomb Raider uvijek bila omiljena igra, ali u pravu si kada si rekao da ima sve manju publiku. Steta…

2 Likes

@padawan Teško bez unapredjenih kontrola i kamera….mnoge igre su danas ako izuzmemo grafiku bukvalno ne igrive. Upali ova tri Tomb Raidera na PS1 i kada vidiš da kameru rotiraš sa R1 i L1 kao kod većine igara….samo ugasiš…

1 Like

Da, ali su mehanike mnogo prostije, dzabe ti i kamera u danasnjim igrama kad ti treba enciklopedija dok pohvatas… much fun.

Ne znam za koje igre ti treba enciklopedija?
I koje su to mehanike koje ne možeš da savladaš?…Možda za neki “number” rpg kao Diablo gde se sve svodi na brojke ili neki kompetetivni gaming gde ti je potpuno znanje igre neophodno…u drugim slučajevima ne vidim poentu.