Tom Clancy's H.A.W.X. 2

Stize nam u Septembru :

H.A.W.X. 2 | Ubisoft - Official site

https://youtu.be/bWnmjN-8leQ

• HAWX 2 demo na E3 by IGN

Inace ja zam zaista fan ove igre, prvi deo sam obrnuo 2 puta cini mi se i zaista sam uzivao i zabavio se igrajuci tu igru.
Igra poseujem dobar izbor aviona, zanimljive lokacije i raznovrsne misije, dobar gameplay i dobru grafiku.
Recimo ova igra je bolja nego recimo Ace Combat 6 zato sto ima veci izbor aviona, misije su dosta raznovrsnije i lokacije u igri su stvarne a ne izmiljene.

Koliko mogu da vidim HAWX 2 cini se da je jos bolja od proslog dela ( i to poprilicno), koliko mogu da ispravili su neke blage nedostatke iz prvog dela , recimo :

u HAWX 2 ces moci da igras i iz ruske perspektive tako da kazem a ne samo iz americke, takodje i iz britanske, sto znaci u igri ces moci da pratis 3 razlicite price a ne jednu. ( Iskreno popeli su m se vec na kurac sa tim jeftinim americkom patriotizmom i tom propagandom)

Ubacili su i uzletanje ( a valjda i sletanje) , stoz naci da nemaju sve misije " leteci start" tj ne zapocinju vec u vazduhu. ( Sto je bila jedna od zamerki u prvom delu)

Vizuelno se igra cini doteranija i bolja, pogotovo oni nocni afekti kad onaj polece sa nosaca aviona i unistava one brodove, znaci to toliko je dobro odradjeno i realisticno da nemam reci.

Sto se mene tice ova igra se nabavlja definitivno.

Skida se definitino

Da li ima utisaka za ovu igru posto vidim da nema mnogo fanova ovog tipa igara a meni se jako svidjaju ove igre

Bas sam je pre par dana nabavio i veceras treba da krenem co op kampanju sa drugarom. Deluje ok ono malo sto sam probao, a u drugoj ili trecoj misiji imas ulogu UAV-a, skeniras neke zgrade itd, dakle nije bas klasika. Probaj i Ace combat.

Jel da skinem Ace Combat ili HAWX 2??

skini obe. obe su dobre na svoj nacin.

Ace Combat je dosta teza igra… Cak i na najlaksem nivou tezine… Predlazem ti prvo HAWX 2 iz vise razloga…

pa HAWX 1 sam presao onako bez problema,ali videcu jos nisam odlucio…

HAWX 1 je extra igra ali brzo smori,nadam se da je ova bolja…tj da duze drzi igraca,ali ipak nabavljam :smiley:

ja ga igram jer me ujak navukao,on za takvim igrama da poludi…

Presao sam u co op nekih desetak misija, odlicno zezanje za sada. Ako imate mogucnost, definitivno nemojte igrati sami. :smiley: