Stize nam u Septembru :
H.A.W.X. 2 | Ubisoft - Official site
- HAWX 2 demo na E3 by IGN
Inace ja zam zaista fan ove igre, prvi deo sam obrnuo 2 puta cini mi se i zaista sam uzivao i zabavio se igrajuci tu igru.
Igra poseujem dobar izbor aviona, zanimljive lokacije i raznovrsne misije, dobar gameplay i dobru grafiku.
Recimo ova igra je bolja nego recimo Ace Combat 6 zato sto ima veci izbor aviona, misije su dosta raznovrsnije i lokacije u igri su stvarne a ne izmiljene.
Koliko mogu da vidim HAWX 2 cini se da je jos bolja od proslog dela ( i to poprilicno), koliko mogu da ispravili su neke blage nedostatke iz prvog dela , recimo :
u HAWX 2 ces moci da igras i iz ruske perspektive tako da kazem a ne samo iz americke, takodje i iz britanske, sto znaci u igri ces moci da pratis 3 razlicite price a ne jednu. ( Iskreno popeli su m se vec na kurac sa tim jeftinim americkom patriotizmom i tom propagandom)
Ubacili su i uzletanje ( a valjda i sletanje) , stoz naci da nemaju sve misije " leteci start" tj ne zapocinju vec u vazduhu. ( Sto je bila jedna od zamerki u prvom delu)
Vizuelno se igra cini doteranija i bolja, pogotovo oni nocni afekti kad onaj polece sa nosaca aviona i unistava one brodove, znaci to toliko je dobro odradjeno i realisticno da nemam reci.
Sto se mene tice ova igra se nabavlja definitivno.