Title update

e ovako hocu da odradim title update na odredjenoj igri ali kad odem na manage title update pa download nepise mi nista i stoji dole status idle zna li ko u cemu grijesim

Daj vise infoa. Koji FSD imas? Koja igra je u pitanju? Moguce da je nova pa nema nijedan TU za tu igru.

ovako fifa 13 je u pitanju imam najnoviji freestyle je 3.0.775 dashboard je 2.0.16537

Malo glupo pitanje ali jel ti ukljucen kabal za internet :smiley: Fifa 13 ima update normalno

Ako jeste ukljucen idi u ms dash i namesti network settings sve na auto

Sent from my HTC One X using Tapatalk 4

ukljucen kabal network je na auto sve isto :frowning: skinu se coveri ali title updade nista

Jesi radio ovako?

.

da samo sto meni jos pise da izaberem hdd, usb, i kada stisnem download nista se nedesi i nemogu ni back ni nista nego samo home pa fsd home

U tom slucaju, zabada ti FSD nesto, hoce tako povremeno da se zaglupi. Izbrisi kompletno FSD, pa ga ubaci ponovo i trebalo bi da ti proradi. I da, je l’ ti se to desava samo kada hoces da skines TU za Fifu ili ti je tako za sve igre?

ej cek polako nije FSD odmah kriv :slight_smile:

JQE server zna da zakuca jer TU ide od njih, e sad moze da bude da on ima neki NON SCENE release igre i da bas taj media id nema updateove :slight_smile:

Auuu al’ me pokopa deda, sad deluje kao da mi je resenje za sve clean install FSD-a. :smiley: Ali ozbiljno, desilo se i meni nekoliko puta da tako zabode i cim sam odradio clean install FSD-a, sve je bilo ok. Inace, sada radi marketplace.jqe, probao sam i skinuo sam nekoliko TU-a, tako da bi trebalo sve da sljaka.

@DraganR

Kao sto rece studiovpc, koji rip Fife imas?

ma ko zna vise sta sve moze da bude, svakako ako znas Dragane da odradis FSD iz pocetka i sve da podesis posle onda slobodno gagruni iz pocetka nece da skodi nikako, ja samo rekoh da moze i ovo da bude i posle reinstalacije pa da ne bude uzalud sve…

sve su igre u pitanju probat cu sa clean install pa cemo vidjet

hmmmm jel si siguran da ti je mreza dobra? Omote skida savim normalno? jel si siguran da ih skida da nisu od pre update-a dash-a

znas zasto pitam, desi se nekada da kada konzola dodje na RGH ima manuelno setovnau mrezu i sad ja to naravno sve prebacim na auto, a u tom nandu ostanu podesavanja od kako je bilo pre RGH, i kada se taj isti file koristi za update dash-a on povuce settings za mrezu iz njega i vrati na manualno iako si ti siguran da si stavio auto pre toga on ti vrati ovo pre kako je bilo

skida jer sam tek skinuo blacklist i odmah mi stavio cover

cudno majku mu, nista probaj FSD onda da stavis novi pa vidi, ne moras da ga reinstaliras skroz, uzmi samo probaj skini ga na USB flesku pa ga pokreni kroz file manager, samo pokreni default.xex i otvorice ti fsd sa fleske, onda tamo samo ubaci sta da ti skenira pa probaj ako ti skida TU onda lepo brisi stari pa znas vec dalje sta treba :slight_smile:

probao sa drugim fsd-om opet isto

Da ne bih otvarao novu temu, radim rucno Title update-ove posto nece da mi skida iz FSD-a no dobro nije mi to problem.

Problem je sto za moj MEDIA ID od PES 14 nema title update na jqemarketplace, jel moram da skidam drugu verziju ili postoji nacin da update-ujem igru? Pitam zato sto sam pronasao na jednom forumu da ako se TU i media id ne poklapaju da treba da zamenim default.xex file i onda ce da radi.

@ Stranger

Zameni default.xex igre, to sam ja uradio jednom za RAGE i uspelo je. Ali pazi, nece ti uspeti za svaku igru to, cisto da znas.

@Dragan R

Moguce da ti nesto nije u redu sa mrezom, kao sto rece studiovpc. Je l’ ti pise na status bar-u koja ti je IP adresa, kad udjes u FSD? Ukoliko ti pise N/A, onda imas problem sa mrezom definitivno.

Vec sam zamenio drugim NTSC default.xex fajlom i nije htelo, probacu sad s PAL default.xex.

pise ip adresa testirao mrezu sve radi ali download title update nista