Title Update Error

Pozdrav ljudi!

Imam problem sa Title Update.
Jednostavno nece da skine ni jedan update.
Do sada je sve radilo kako treba.
Godinama ga koristim i sve je radilo savrseno.Od sinoc nece nikako…
Probao sam na Call of Duty Black Ops 2 i izbaci mi No updates found…Kada vise puta kliknem download onda mi izbaci FS3 chrashed i trazi mi da restartujem ili da se vratim u NXE ili da nastavim…
A kada udjem u Call od Duty BO2 i igrica krene izbaci mi The content you are traying to load is from an icorrect region.Please check that you have the correct downloadable content.
Nisam nikad nista ubacivao sto nije region free…Cak sam i obrisao title updates koje sam pre skinuo misleci da to pravi error.
Opet isto…
Probao na drugim igricama…opet isto…ne izbacuje error kao u Call of Duty BO2 ali ne mogu da skinem title update.
Ponovo instalirao FSD…isti problem.
Konekcija je tu…radi vremenska prognoza…Ne razumem u cemu je problem…
Ako neko moze da pomogne bio bi mu jako zahvalan.
Hvala unapred!!!:rock:

Molim vas ako nesto neko zna da mi odgovori…pokusao sam na sve nacine…reinstaliranjem fsd,novi skin…sve…pretrazio po netu…nista…znam da je negde neki korumpiran fajl koji mi pravi taj problem…ali ne mogu nigde da ga njadjem…:swear:

Jel mi može netko reći kako da napravim novi “thread” ili “topic” jer se ne znam snaći na ovome forumu pa mi molim vas recite mi i ispračavam se na offtopic!

Odes u podforum koji zelis, i imas gore levo dugme Post new thread.

Hvala našao sam i napravio sam!

Jesi nasao resenje? Upravo mi se to desilo isto kao sto si i ti opisao.

Pozdrav

Sent from my X11 using Tapatalk

Nisam…odustao sam…nisam hteo da se nerviram vise…nece pa nece…

Probajte sa Aurora dashboardom. FSD je odavno legacy.

Hvala, Probacu danas.

Probao sam za Vikend. Aurora dash je odlican. Maltretirao sam ga sa svim i svacim i odlican je. Doduse ostavio sam sebi FSD neznam zasto. Auroru sam stavio u ini fajlu na Default. Hvala na sugestiji i predlogu.

Pozdrav