Titanfall

Ma sve je stvar ukusa. To sto neko opljune igru ja ne shvatam licno. A nemam ni zelju da je branim kao da je moj cale pravio :smiley: Ja bih za nju dao ovako na nevidjeno i 100e mozda se posle ispostavi da je greska ali tako sada mislim. Ali skroz je ok da je ovo nekome bezumno napucavanje. Sto realno i jeste. :smiley: Ali sta ces kada volim :smiley:
Titanfall ORIGIN CD-KEY Preorder GLOBAL - Titanfall
Evo ima sada za 35e Ja sam je platio 40e Verovatno nece skoro biti manje od ovoga.
Imam neki osecaj da ce je deliti vrlo brzo sa nekim grafikama kao sto je bio bf4

Ja ove godine jedine pare koje planiram da dam na igre jeste da kupim GTA V original za PC, bas zbog MP-a, a i vredi imati tu igru, zaista. Sve ostalo otpada, za MP imam Dotu, imam Warface, ostale SP igre cu igrati samo SP i to je to :slight_smile:

Po meni Titanfall nije vredan da dam 40-50 eura na njega…

Ja sam dobijo beta kod za Xbox One, poslao sam Stefiju, pa ocekujem da dobijemo utiske u toku sutrasnjeg dana :smiley:

Meni kod za Xbox One Titanfall betu poslao clan The3rdChildren…hvala mu! Cim budem mogao cu da probam i javljam utiske. Jeste da nikako ne volim FPS-ove, ali ovo vredi probati :slight_smile:

Bezveze sam se prijavio za izvlacenje kodova na Eurogameru juce i dobio sam kod sat vremena kasnije. Posto nemam Xbox One nasao sam ko ovde ima i zanima ga Titanfall. :slight_smile:

Dobio sam kod za PC.
I to kako…
Procitao sam na drugom forumu da je lik bez ikakvog mejla poslao support-u EA da je dobio key za Xbox umesto za PC…
Uradio sam isto, i dobio betu za pc :smiley:
Pa ko voli, nek izvoli…

el mora origin za to ?

Mora…

Koliko je meni poznato, to je jedini nacin…

:frowning: …

Je l’ uspeo neko da upadne u betu mozda ? :slight_smile:

Ja sam se prijavio za PC verziju bete, koliko bi samo bilo fenomenalno da prodjem :smiley:

Tesko da ces ga dobiti cekanjem.Posalji mail suportu da si dobio kod koji ne radi i oni ce ti za sat vremena aktivirati i dodati betu na Origin account-u.

Nisam ni znao da ovo moze na YT:

Mislim da mi je FPS 10 kad otvorim 4k :smiley: Samo me interesuje kakvu masinu ima taj sto snima igru u 4k…

Predpostavljam da je samo graficka kostala koliko Xbox One i PS4 zajedno :smiley:

Ako nekome treba BETA kod neka mi posalje PM… ZA XBOX ONE!!! Sada sam dobio jos jedan…

Odigrao sam nekih sat vremena…
Odlicna igra, stvarno sjajno, sve je fenomenalno, osim, po meni to sto je lock-on pistolj OP.
Bice ovo jedan od boljih MP-a, barem po meni.
Ako neko zeli da proba, mogu da mu dam moj origin Acc veceras da proba(igra zauzima 12gb, moj internet je 6mb/s a preko origina mi je skidao 5,5mb/s ne znam na koju foru al’ ajd, skinuo za sat sat ipo). PM kome treba, ko se prvi javi…

Ako je za PC, ja bih da probam :slight_smile:

Pa jeste, cim je Origin u pitanju

Pored svih gluposti koje je MS napravio na ovom launchu, ekskluzivnost Titanfalla im je bio ultra pametan potez. Igra je amazing, pada preorder.