I ja mislim da mogu dostici cifru od 10 miliona, jer igra je ipak “from the makers of CoD” i da oni ne ciljaju na manje. A igra ne moze biti primamljivija za multiplayer fanatike 
True, true…a imam osecaj da ce Titanfall 2 biti i za PS4…osim ako MS ne pljune velike pare pa ih zadrze za sebe, sto me ne bi iznenadilo.
Edit:
Titanfall 1 sigurno nece izaci za PS jer je to vec potvrdjeno.
Sve je to tacno, ali kada MS plati dobru za cifru za to i obaveze ih ugovorom, ne postoji ta logika koja ih moze prebaciti na PS. Ako vec gledamo istoriju, Halo i GoW su bili razvijani od developera koji nisu u vlasnistvu MS-a ali na kraju MS je kupio IP. Jednostavno, imaju pare za to.
A sta ce se desiti sa Titanfall 2, sve zavisi od uspeha 1-ice.
Ma prodace sigurno. Napravili su ultra kampanju i ima brate ljudi dosta. Nije to ni puno para kada pogledas sa stanovista razvijenog sveta. Sta je njima 30-40e. A ovakve igre nece biti dzabe pa onda da placas za neke dodatke itd da bi bio bolji. Sistem “pay to win” se nije pokazao kao dobar preterano. Vecina igara koje su “pay to win” nikada nisu postale mega planetarni hit a Titanfall puca na tu titulu.
Dzaba sve pare ovog svijeta ako izdavac odluci da igru stavi na sve platforme. A MS je sam sebi zagorcao zivot sa izlaskom igre na PC uredjajima. Posto danas svako ima PC, ako hoce da igra igru, ne mora da kupi konzolu.
Da ne pricam o tome kako izgledaju u usporedbi oni screenshotovi sa PC-a i XO.
Hmmmm, toplo se nadam da nece
Bas jedva cekam 13.03.14. 
Sto se mene tice, pisao sam vec par puta-Titanfall cu da igram dok ne izadje Destiny. Kada izadje Destiny, ako bude onoliko dobar koliko ja mislim da hoce, ne treba mi nista narednih godnu+ dana.
Jos kad bi bile besplatne, to bi bilo vrh 
To jeste
ali meni nije zao da dam pare za MP igricu nikad. MP igre volim i obicno ih dugo igram. A za SP mi je tesko bacanje para. Predjem je za plafon 5 dana i onda gotovo. Nikada je vise u zivotu ne upalim. Evo sada sam kupio i ovaj dodatak za Diablo3 e to su bacene pare.
MAXS zapeo sam suptilnim pljuvanjem ove igre kao pravi ps4 fanboy…kakvo je to pitanje zasto igra nije besplatna? Ajde sto si fanboy, ali kako ti fanboy-izam moze da oduzme razum i cinjenicu da ce ova igra se prodati u minimum 10 miliona a vrlo verovatno i vise. Uostalom uvek bih pre dao 60 dolara za solidnu mp igru poput titanfall-a nego 10 dolara za infamous second son koji odigras za 2 poslepodneva i bacis u kantu.
Ova igra ce sigurno vredeti svaki “cent” bez obzira na kojoj platformi se kupila, bas zbog toga sto se moze igrati mnogo meseci unapred!
Samo kada si ti uzdržan, sedi 1 ![]()
Sent from my LG-E988 using Tapatalk
Nije to stvar fanboy-izma. Infamous ss sam naveo jer je to sp igra…a za takav tip igara bi teze dao 10 dolara nego 60 za solidnu mp igru.
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
Pa onda dodjes lepo i iznajmis igru na 2-3 dana i super ustedeo si sebi 55 evra posto tesko da ces je igrati ponovo(osim ako si bez para za nove igre pa imas potrebu da opravdas trosak od 60 evra time sto ces odigrati istu igru 5 puta…sto mu opet dodje 10 poslepodmeva
). Brainless pucacina je okarakterisana od najprestiznijih casopisa, sajtova i gejmera kao sjajna mp igra a ti ovde pljujes po njoj…zanimljivo
Ja prosto moram:
Svako ima svoje mišljenje, koje nema veze sa masom novinara, igrača, i ljudi na ovom forumu. On možda tako misli, to je njegovo pravo, ko si ti sad da nekog kritikuješ za nečije mišljenje? Isto važi i za MAXS. EA je nakon Crysis 3 rekao da planira da se fokusira na F2P, ali od toga nismo ništa konkretno videli. Nije uopšte spominjao da igra vredi manje ili više od cene po kojoj se prodaje. A i da jeste, opet, koji si ti đavo da nekom dramiš o njegovom mišljenju?
Da, i ajde, majke ti, uputi me gde mogu da izjamim igre za PS4 ili XO? Ili pak za X360 i PS3? Ali igre, i to original?
Pa smisao njegovog komenatara se zna(da pljuje igru zato sto je na xbox one). A to sto je ovde vecina likova potajno postala ps4 fanboy bez da to zele ikome da priznaju to nije moj problem. Ja ni u jednom momentu nisam okarakterisao infamous kao brainless ili slicno nego sam samo prokomentarisao opravdanost investicije u mp igre…a to nije moje misljenje nego cista logika koja se pokazuje i u samom broju prodatih mp igara u odnosu na sp
Uuu, dobar pokušaj, zaista. Ali ne, to si ti, kao još par članova umislio. Da je u pitanju ekskluziva koja je samo na Xbox konzolama, pa ajde nekako, ali ta igra izlazi i na PC. Koga interesuje, a neće da kupi XO ili da nabavlja/reže za X360, igraće na PC. Ta iluzija o fanboyismu skoro CELOG sajta je neverovatna. Realno, većinu zabole na kojoj je platformi neka igra, samo da opravdava kupovinu konzole. A tvoja izjava da se Infamous svodi na samo jedno igranje govori o tome koliko znaš o čemu pričaš. Ne sviđa se svakom MP krljanje i bezumno ubijanje stotine protivnika.
a ja ako vidim još jedan post koji je skrenuo sa teme delim crvene kartone!
Ko voli nek izvoli:
[SIZE=1][ Source: Titanfall Beta Access with Pre-Orders at GAME plus eBay Sales of Beta Codes - VGU ][/SIZE]