Titanfall

Meni se cini da nije moglo da se unisti nista, vec kao sto rece Intruder samo ta sitna ostecenja. Mada sam bio previse zauzet jureci pilote i Titane tako da mi to uopste nije ni palo na pamet :slight_smile:

Nije moglo nista da se unisti.
Mada koliko eksplozija i dinamike imas na ekranu u toku igre, samo jos fale eksplozije zgrada i objekata, pa da zvanicno nista ne vidis
Ovako je odlicno kako je sad(u beti).

Nisu moguca veca ostecenja u igri, ako je bilo naznaka da bi ove karakondzule iliti cudovista mogla da budu sposobna za mjenjanje mape. Sto se tice same logike iza toga, unistenje nije uvedeno zato sto bi titani onda bili bas OP. Ovako uvijek mozes da skocis na njega sa zgrade ili radis lock sa zgrade. Ako radis lock sa nivoa ulice, svaka eksplozija blizu pilota ga ubija, a ovako mora baja da se potrudi ako hoce da ubije nekoga na zgradi. Nadalje, kada bi se sve sravnilo, onda samo postavis 6v6 titana na prazan prostor i znas kako bi izgledao kraj svake partije :slight_smile:

Mala preporuka onima koji imaju uslove za to-obavezno igrajte preko joypada, ja sam se raspadao sa misom i tastaturom, ista stvar se desila sa jos dvojicom momaka sa kojima sam igrao.

Taj dil sa, prakticno, Titanfallom za dzabe ce microsoftu takve pare da namlati… pricace se verovatno o nekim rekordima.

Idemooooo jos malo :slight_smile:

Titanfall Season Pass Confirmed, Along With Mix of Paid and Free DLC

https://youtu.be/SPdzZivGGLs

Koji je release date za x360?

Sent from my HTC Desire X using Tapatalk

Cini mi se 28. marta.
Nisam siguran.

Titanfall Season Pass details - three DLC packs, new maps

News: Titanfall Season Pass details - three DLC packs, new maps - Total Xbox.com

Auuu, smradovi. Nije ni izasla a vec traze jos dodatnih para :punch:

A najgore od svega sto ako mi se igra svidi ja cu biti prvi debil koji ce jos 14.03. da kupi to. :drunk:

Haha, pa ne znam. Znalo se da ce biti neki Seasons pass, uvek je tako. Videcemo da li vredi.:slight_smile:

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Respawn “won’t ban” legitimate players receiving Titanfall before release
Early adopters are warned of “interruptions” to service as servers spin up
News: Respawn “won’t ban” legitimate players receiving Titanfall before release - Total Xbox.com

Titanfall Xbox One resolution may be bumped up to 1080p after release, But “we don’t want to give up anything for higher res”
News: Titanfall Xbox One resolution may be bumped up to 1080p after release - Total Xbox.com

Vidim da su ocene pocele da padaju :slight_smile:

Titanfall for Xbox One Reviews - Metacritic

Pre pola sata mi je stigao cd-key. Ali 50gb brateee

sta si ti ocekiocekivao? :smiley:

Pa oko 30 GB :smiley:

Pa i jeste, 50gb ce biti kad se instalira, tako valjda racuna origin :slight_smile: