Titanfall multiplayer "samo" 6 na 6

Respawn has confirmed that Titanfall’s maximum player count will be 12, which breaks down into matches of six against six.

Call of Duty co-creator and Respawn co-founder Vince Zampella took to Twitter to reveal the news when asked by a fan, explaining this number was the one that elicited the best results from the AI.

If this sounds lower than you’re used to, don’t panic. Every player-controlled character can have a Titan in follow or guard mode if they wish, and there’ll be plenty of AI fighters helping to populate the battlefield too. Quite how many wasn’t revealed, but Zampella was adamant that battles would still feel hectic.

Despite this, a number of fans voiced concerns over the seemingly low player cap, especially with the likes of last year’s Battlefield 4 supporting 64 combatants in a single match. Zampella responded to reassure everyone that a lot of testing had gone into deciding the number, and that six against six matches were widely discovered to be “incredibly fun”, more so than any other set up.

Titanfall Matches Capped at Six on Six - IGN

Neeeeeeeeeeeeeeeeee :mad::doh::(-o:swear:
A ja uradio preorder :smiley: Pa ovo je tuzno i pateticno! pisljivih 6 igraca! uzas. Pa da je barem 12 na 12 pa da kazem ajde nije tako lose prezivecu itd… Ali ovo je jadno, tuzno, zalosno, ocajno…

Imao sam ruzan predosjecaj u vezi ove igre. Izgleda da me nije prevario :smiley:

Sent From: “Neitherworld, Peaceful Pines”

Sto je ovo lose ???
Videcemo kako ce izlgedati , ali po meni je 6vs6 OK skroz , ja licno nemam nista protiv 20vs20, ali u ovoj igri mislim da bi to bilo tragicno cak ovo je za mene + :slight_smile:

Mislim da je ispod 10 na 10 presmesno. Pogotovo danas kada vise koliko ja znam ne postoje igre gde ima manje. Ja na bf retko ulazim i u one mape gde ima 32 igraca! a kamoli ova jada i beda 6x6 a izgovor im je da ce biti prisutni i titani! Vauuuu kako originalan odgovor, mora da dobro placaju debila koji je to smislio!:swear:
Izjava je u rangu debilne izjave ljudi iz apple-a kada je ip4 gubio signal oni su rekli pa promenite ruku i nece!!

Je 'l ovo ekskluziva za PS Vitu? :lol:

Dota 3 ? :smiley:

Pa dobro, 6v6 igraca, plus NPC-evi, na kraju ce biti mozda 12v12. Jeste malo razocarenje, ali pretpostavljam da su to uradili da se ne bi desavalo da na pola partije postane mech fight. Jos ako pjesadije bude u mogucnosti da lako skida mechove… milina.
Puno mi je bitnije to sto su svi koji su probali Titanfall odusevljeni igrom

Ja mislim da je za igru ovog tipa, sa sve ovim robotima,ovo za pocetak taman…a kasnije ako se ispostavi da je to malo moze se i promeniti.

Mnogo je bitnije kakva je sama igra, i ne treba prerano suditi…

Titanfall player count capped at 6v6, Respawn confirms
News: Titanfall player count capped at 6v6, Respawn confirms - Total Xbox.com

Pravi “Next-Gen”!

Sent From: “Neitherworld, Peaceful Pines”

Upravo tako :slight_smile:

Žali bože next gena, razočarali su me, no videćemo na šta će to sve ličiti kada izađe.

Sent from my LG-E988 using Tapatalk

Vrlo važnije mi je kakav je gameplay i ostale finese u igri, nego broj igrača. Ako je ekipa dobra, ovo je super brojka. Ali svejedno mislim da će kroz patcheve i ostale gluposti dodati više igrača.

Pa dobro, vise nije uvek bolje – setite se, gears mp je bio ‘samo’ 5v5, a bio je fantastican. Dajte im sansu, nisu oni od juce.

to je to,pa i tlou je 4v4 pa ja se ne secam da sam uzivao u nekom mp-u kao u njemu,ipak nije klasicna pucacina poput CS-a,BF-a ,COD-a itd.

Meni je ovo sasvim ok za ovaj tip igre, jer nije ni zamišljena da bude novi Battlefield. Ako su svima koji su igru do sada probali pozitivne reakcije, ne znam kako nama koji je nismo ni pipnuli, polazi za rukom da je nazovemo razočaravajućom? Kad budemo probali, znaćemo i sami više a do tada ću zaista pre verovati developerima da je 6v6 prava mera za igru.
Ako je merilo dobre igre broj igrača u vs kako je onda ona PS3 ekskluziva MAG propala, sa navodno “256” igrača?

Ma ne mora da bude 64 igraca ali barem da ima 24!! Pa neka stave da biramo kao na bf koju opciju sami zelimo. Pa ako bude bolje 6vs6 eto svi ce to da igraju. E zato je razocarenje. Daj ti meni da biram pa cu ja sam da uvidim lepote igranja 6vs6

ama igra ce biti pravljena za 6v6 ,ne zato sto ne mogu napraviti vise nego zato sto je tako najbolje,pa jel citate gore tekst sto je akiris postavio lol

‘‘and that six against six matches were widely discovered to be “incredibly fun”, more so than any other set up.’’

Pa citamo! Izgovor je glupav. Kao eto mi znamo da je tako najbolje. Kao da eto sada mi skacemo u dalj i ja skocim 1m i kazem “mogu ja da skocim i 4m ali necu posto je 1m bas super i zabavno”
Neka stave oni vise igraca pa ce sami igraci igrati najzabavinje modove. A ne ovako, sa izgovorom da eto oni znaju da je tako najbolje.
Verovatno su nesto usrali i ne mogu da naprave da radi igrica sa vise igraca pa sada kao ovako je najbolje.
Igracu je ja i ovako ali bas su smaraci.