Interesuje me da li mogu, i koji mogu NE ORIGINALNI kontroleri da se upasuju na PS3 a da budu dobri u odnosu cena-kvalitet… I da li uopste vredi kupovati nesto sem originalnog kontrolera?
Koliko se ja secam, prikljucio sam ps2 kontroler preko nekog kineskog ps2->usb adaptera i radilo je, pa pretpostavljam da bi bilo koji kontorler radio.
A kakav je chillstream? Naisao sam negde star 2 meseca jos u garanciji za 1000 din. Valja li to za sta? Tj valja li uopste kupovati neki drugi kontroler sem originalnog posto sam bio danas do GameS-a i razocarao se kad sam video da Dual shock 3 kosta 6000 din!!! a sixaxis 5000 din,mislim,sto je mnogo,mnogo je… pa razmisljam ili da kupim neki levi tamo ili da nadjem nekog sixaxis polovnjaka za 2000-2500 ako je moguce…
ako se dobro secam, chillstream ima edicije za sony i za pc. i verzija za pc ne radi na sonyju, pa pripazi na to.
inace, koristio sam pc verziju… sta znam, onoliko je losiji od originala koliko je jeftiniji
Hahah e ovo sam trazio…:lol: Kako sam i pretpostavio original je original,probacu da nadjem negde dual shock 3 polovnog ipak mi je puno da odvojim vise od 60E za kontroler. A i pomalo sam razocaran u sixaxis,veliki minus mu je to sto je PRELAK,kada sam ga uzeo u ruke imao sam utisak kao da drzim neku jeftinu kinesku igracku,damn!:headbang:
Pa msm ti das sad 6000 din za Joystick,i ne dajes opet bar za 1-2 god.Neces da ga pokvaris brzo. xD
Koji firmware imas na PS3? Sa najnovijim firmware-om (3.50) je ubijena podrska za 3rd party kontrolere i USB uredjaje zbog pojave ps3jailbreaka tako da nemoj da se zeznes i kupis nesto sto ti na kraju nece ni raditi na konzoli.
Imam 3.50 a jel si siguran u ovo? Mislim da nisu ukinuli podrsku za sve USB uredjaje, ajde ako neko zna da mi potvrdi da li radi ili ne,da ne bacam pare bezveze.
PSJailbreak radi samo na 3.41. Na 3.42 ne radi, a tek ne na 3.50.
Nije ukinuta podrska za sve 3rd party USB uredjaje, ali kazu da dosta njih nece raditi. Uostalom evo ti link za vest:
3.50 Disabled 75% of 3rd Party USB ADAPTERS - PlayStation.com Forums
Uzmi bre dualshock 3…isplati se tih 6000,mada probaj negde jeftinije da nadjes,gameS je dosta skupa radnja…
Ako mislis na ovaj Chillstream, gde ga nadje za 1k? Uzimaj odmah!
Da napomenem samo da u Game-s-u PS3 dzojstik dolazi bez usb kabla!
I ovaj video verujem da ce svima dobro doci… Pazite se prevaranata…