The Precinct - Announcement Trailer | PS5 Games

In The Precinct, players will dive into a world of thrilling car chases, procedurally-generated crimes, and a healthy dose of 1980s noir as they protect the populace and solve the mystery of your father’s murder in the line of duty.

The game promises to combine police sim detail with action sandbox spectacle. Players will be able to patrol the streets and respond to callouts to fight criminals petty and powerful. Additionally, they can choose their own tactics in thrilling chases and shootouts.

It’s also worth noting that The Precinct will have destructible environments, as well as a day/night cycle with dynamic weather.

There is currently no ETA on when the game will come out.

6/10 at best

Meni samo nisu jasni ovi Dev-ovi sto izbacuju trailer za najavu igre i u samom trailer-u pada FPS. Pa kako ces nekog tako da “kupis” da kupi tvoju igru.

Ovo lici na prvi GTA :slightly_smiling_face:
Ovoizgleda super.

1 Like

Tooo
Najzad posle toliko godina izasao GTA 2 :partying_face:

3 Likes

Mene je ova igra uvijek nešto privlačila iako imam osjećaj da će biti bagava. Danas izlazi, 56 lira na Xbox turski store, lagana kupovina. :slight_smile:

4 Likes

Javi svoje utiske, takođe planiram da je kupim osim ako je ti previše ne nagrdiš :grinning_face_with_smiling_eyes:

Privlacno ovo deluje ali me metacritic ocena potpuno obeshrabruje. 65 je objektivno losa ocena.

Pih, baš mi se igralo ovo…
Đe je zapelo šta kažu? :grinning_face:

Evo neki od komentara:

The Precinct is a fun game with a lovely '80s feel. It’s fun to play a cop in an early GTA-style experience. But the game lacks pace and remains repetitive overall, with gameplay issues, particularly with aiming. A game that remains cool overall.

An action cop game that winks at Miami Vice, Hill Street and other historical detective series from the 80s. The game structure is interesting, the chases intense and challenging and the tasks to be performed quite varied, but in the long run repetitiveness makes itself felt and a few technical glitches break the magic. Technically we are close to average, but a few corrections are needed to put right the less than perfect fluidity and a few too many glitches

It’s a shame that The Precinct ends up being an uneven title, perhaps due to some archaic systems, its predictable story, and its repetitive gameplay loop, because there was potential for so much more here. Still, fans of the GTA formula can find something to entertain them for a few hours, as long as they don’t expect anything on the level of Rockstar.

2 Likes

Ja ipak mislim da ljudi nekad očekuju previše od nekih stvari. A što se tiče repetativnosti mislim da je to sasvim očekivano za ovakvu vrstu igre. Inače mene najviše podseća na igru true crime new york city ako se neko seća nje, ja sam kao klinac provodio dosta vremena igrajući je :grin:

pa ti samo kupujes igre do 200 leva, Bugi :rofl:

1 Like

Normalno nek se vidi raskoš :grinning_face_with_smiling_eyes:

Kako 56 brate? 775 kod mene :grimacing:

Bila 56 TL danas a sada je 775😬

1 Like

To znaci da je odlicna. Kupuj ne stedi.

1 Like

Eto šta se desi kad se previše razmišlja :sweat_smile:

Ma jok, eto ga Doom u cetvrtak.

Moraš biti brži na okidaču.

Nisam ni očekivao veću jer im je i prva igra tako negdje bila.
Volim i ja pogledati taj metacritic ali fakat mu ljudi pridaju previše značaja. Ako mi se igra dopada na oko boli me uvo koji je broj, isto tako neću da letim da igram nešto što ne fermam čak i kad je preko 90.

Jbga, digoše cijenu. Odigrao sam danas tek uvodni dio, zanimljiv je početak. Imaš prestupe od bacanja papirića i nepropisnog parkiranja i voženja preko limita, do drug dealova i pljački banaka. Za svaki ima procedura propisana, imaš svoj handbook da se podsjetiš ako zaboraviš kako treba, kad imaš pravo da pretresaš, kad smiješ upotrebiti silu, kad da hapsiš a kad samo pišeš kaznu i slično.
Pucnjave su mi najlošije zapravo bile, bar na kontroleru, možda je bolje na PC. Potjere po gradu su najzanimljivije. Kad ih pratiš dobro onda dobijaš opcije da pozivaš pojačanja, tipa drugi patrolni auto ili blokade ili one bodlje što im probiju gume, čak i helikopter itd. Bila je jedna misija u tutorijalu gdje ti isto voziš helikopter, moraš da pratiš vozilo i svjetliš reflektorom u njega i isto pozivaš pojačanja stalno dok ga be uhvate.

Story nije daleko odmakao da mogu nešto da kažem. Nekog bossa u tutorijalu uhvatiš i onda ga roknu odmaj u zatvoru, ne znam u kom pravcu će otići priča. Ima estetiku policijskih filmova iz 80-ih i muzika je tsko neki synthwave koji odgovara. Isto je ton neki takav, kriminal pobjeđuje, čak i među policijom ima dosta korupcije, igraš kao rookie policajac čiji je otac bio šef policije koji je ubijen pa su i ono malo dobrih policajaca u strahu i idu linijom manueg otpora. Takav je neki početni story vajb.

Ne djeluje loše uopšte, vidno AA igra manjeg studija tako da treba prilagoditi očekivanja.

1 Like