The Outer Worlds

Ti si mi opasno kritičan kada su GOTY igre u pitanju. Još mi je u svežem sećanju Watch Dogs Legion :joy:

Ne ne Legion mi nije bio goty, samo sam vodio jaku kampanju za serijal na ovom forumu. :grin: Jer je dobar serijal a cesto ga ljudi previde.

I to uspesno ako smem da dodam, jer je tema bila zazivela i dosta vas je odigralo i bilo prijatno iznenadjeno igrom. :face_with_peeking_eye:

Legion je sto se toga tice na poslednjem mestu. Dvojka je najbolja, pa kec i onda legion. Kao Kum. :grin:

Deathloop sa druge strane je masterpiece.

P.S. nadam se da neko nece da iskopa neki moj stari Quote gde tvrdim da je legion goty. :grimacing: :joy:

Izvini :rofl:

1 Like

In my defence, stoji “moj licni goty”. :joy: Bila slaba godina verovatno. :grimacing:

@jahalang0112 ako se dobro secam to je bila Ray Tracing demostracija sa PC-a.

Ma to snimao čovek na RTX 3080 :joy:

Never skip leg day :weight_lifting_man:

2 Likes

Stigao do final bossa, ne mogu da ga pobedim.

Zapravo nije on problem nego dronovi koji u medjuvremenu stalno ometaju i skidaju health. Citam da mogu dronovi da se hakuju da napadaji bossa umesto mene ali nemam dovoljno jak hacking ability. :man_shrugging: Moguce da sa zaglavio i da necu uspeti preci. :roll_eyes:

Ja napravio sejv i taman trebam ići u taj finalni okršaj ali mislim da ću prvo da kupim DLC i odigram pošto je tu point of no return. Koliki treba hacking da bi se hakovali dronovi? Ja imam oko 50 ali vodim onog Vicar Max-a sa sobom pa mi on još više daje. Uspio sam da prođem hacking check od 90 sad u labaratoriji od Phineasa. DLC podigne malo level cap pa ću dići hacking ako treba.

Možeš da probaš da povedeš onog robota da sobom, on daje 20% damage protiv robota.

1 Like

Mhm verovatno cu i ja morati da loadujem neki save da se levelujem. Treba 90 hacking skill check. Dlc planiram svakako odigrati, tako da mozda nije losa ideja.

There’s a door in the room before the RAM fight that has a level 100 Lock . If you can unlock this door, then you’ll find a terminal with a level 90 Hacking skill check . If you succeed in the skill check, then the drones will attack RAM instead of you.

1 Like

Ok ok ovaj asteroid Scylla izgleda bolesno. :exploding_head:

I malo bonus materijal :grin:

3 Likes

Jel to dlc? Kako si zadovoljan igrom, ocena? :blush:

to mi je u planu odmah posle cp2077

Nije dlc, igram jos glavnu igru. Zaglavio kod final bossa i sada igram sto mi preostalo da se levelujem pre nego sto pokusam ponovo.

8/10 zasad. Drugi deo ce biti 10/10, vec vidim, samo da se uhodaju, i da se manu ovog dizajna za daltoniste. :grin:

Imam osecaj da im je ova igra bila test pre nego sto daju 100% od sebe za Avowed i Outer Worlds 2.

1 Like

A što se priče tiče?

Prica nije nista posebno, komplikovano. Fallout price su mi uvek mnogo misterioznije. Pogotovo ja obozavam pricu u Fallout 4. Kada sa time uporedim, ovde ima mnogo manje slojeva i misterije neke. Iako pokusavaju vestacki da stvore neku misteriju, ali sve je relativno jasno.

Eto mozda bude neki twist posle final bosa kada spasim ovog dedu, ali i da bude najveci twist ikada, opet nije dovoljno. Takodje znam vec da necu dobiti najbolj kraj jer sam “zajebao” jedan Quest. Koji iskreno kako je napravljen, mislim da 90% ljudi nije skontalo sta zapravo treba da se odradi. Nije mi ni palo na pamet da je to moguce da nisam citao online. Imas izbor A i B koja ti igra nudi, a zapravo ispalo da ima opcija C, koja je najoptimalnija i najbolja, a da bi to dobio moras unapred neke stvari da odradis itd itd.

Svaka cast onome koje odradio opciju c. Pisacu ti na sta mislim kada budes odigrao posto je veliki spojler.

1 Like

E pa to. Ja u onih 4-5h sto sam igrao davno, secam se da mi prica uopste nije bila jasna/interesantna.

Najvise sam voleo da citam description itema kao što si ti juče okacio. To mi se najvise i svidelo, taj humor.

2 Likes

Da humor je dobar, karakteri u igru su super i mozda najjaci aspekt igre. Gunplay je super zategnut. Svet je prilicno zanimljiv. Kazem, vredi ulaziti u razgovore sa NPC evima i citati / slusati sta imaju da kazu. I eto prica nije sada glupava, ali je bas jednostavna. I da, side questovi bi mogli biti kompleksniji.

1 Like

I ja sam isto taj jedan zeznuo, vjerujem da mislimo na isti. To je dizajnirano namjerno tako da te zezne, mislim da je većina igrača ko nije ništa čitao unaprijed sebe tako zaključala za to treće rješenje. Jer ono bukvalno zahtjeva da istražuješ ali ne završavaš te misije pa da se vratiš kod onih prvih da bi ti oni onda rekli to novo rješenje. Meni čovjek rekao kad sam već uradio i zaključao se.

Ko je ovaj? Ja sam prešao igru, ali nisam imao tog bossa :thinking:

Hm, ne znam. Moguce da si imao neki skill napucan npr persuade pa si ubedio onu gospodju na kraju da ti preda matorog dedu, ne znam… verovatno se grana prica tamo na kraju.

1 Like

Presmijao sam se sad samom sebi :joy:

Znajuci sebe, vjerovatno je to bio slucaj, jer u svim igrama redovno idem na varijantu da mi charisma i negotiation skills budu na visokom nivou, i onda tako postedim sebe brojnih problema :smiley:

1 Like