The Outer Worlds 2 - Official Story Trailer | Xbox Games Showcase 2025

Recenzije su tu negdje kao kec. Ali iz onog što sam ja vidio igra je apgrejd u odnosu na keca.

3 Likes

Original je bio tanak. Ko sto rekoh pre koji mesec, nadam se da su naucili pokoju lekciju kroz Avowed (koji je daleko bolji), iako mozda ne radi isti tim.

Mada i Avowed meni spada u ‘this is fine’ skup igara, jos nisu uspeli da me onako bas u srce pogode nekim svojim delom.

1 Like

Ja više volim Outer Worlds kec nego Avowed, ali možda sam tu pristrasan jer OW češe taj moj Fallout itch.

2 Likes

Prilicno interesantno ovo deluje. Treba odigrati obe igre zajedno sa Awoved. Ne znam samo u kom zivotu…

Isto mišljenje.

U outer worlds kec sam se baš fino zabavio i bila mi je neka opuštencija kroz igru, ako je dvojka bolja ja sam zadovoljan :smiley:

1 Like

Krenuo konačno The Outer Worlds 2, oduševljen sam koliko je ovo veliki napredak u odnosu na prvi deo (i Awoved), savršeno klizi, dobar gunplay, prelepa igra, animacije. Možda par sitnih zamerki imam ali stvarno sam iznenadjen kvalitetom igre.

3 Likes

Super igra. Skill i perk sistem bukvalno prenijet iz Fallout New Vegas. I super mi je što su baš hard išli sa RPG stvarima. Baš je bitan build kakav praviš, respec nema, svaki put kad trošiš skill ili perk point te pita, jesi siguran, to je to, nema nazad. Ja išao na neki stealth sniper, znači, veoma je bitno da budžiš to što ciljaš. U većini igara možeš više stvari, ovdje znam da sam mislio na početku da je imati 300% ili 500% stealth attack mulitiplier dobro i onda naletim na neprijatelje koje ne mogu iz stealtha sa tolikim muliplier-om da one-shotujem.
Mislim da sam na kraju imao oko 890% tako nešto i bio sam moćan. Ali moraš se fokisirati na 2-3 stvari i to je to. Postoji level cap, možeš 3 skilla samo na max i to je to.
Ja sam se zeznuo malo što sam čak probao da gonim 4 skilla, mogao je stealth da bude i bolji. Ja kraju sam imao Speech 20, Sneak 16, Guns 15, Lockpick 12, i Observation 1.
Observation 1 samo zbog cool perka za snipere. Lockpick sam trebao da batalim i da nabudžim guns i stealth skroz ali bilo je teško reći ne brojnim containerima i vratima. Ali svakako moraš se odreći onda hackinga, enegeneringa itd. Mnoga vrata ćeš moći samo poljubiti i moraš to da prihvatiš. Neke bitnije stvari ipak imaju više načina da uđeš i prostoriju.

Uglavnom odličan RPG. Oružja različitih dosta i kreativnih i potrudili su se da naprave više unikatnih za razliku od keca. U nedostatku Fallouta ovo je next best thing.

6 Likes

Ja se dvoumim da l da nastavim ovo da igram :confused:
Veliki sam fan prvog dela i još veći fan Avowed-a, ali mi se promene u ovom delu uopšte ne svidjaju.

Svidja mi se što prva opcija dijaloga nije uvek pacifistička, već u nekim trenutcima moraš imati skills za tako nešto, ali mi se nikako ne svidja šta su uradili sa oružjem.
Naime, kako vidim da i ostali pričaju, učinili su igru dosta action-heavy u smislu da stealth nije uvek moguć. Za stealth isto moraš da imaš i visok skill point, jer ako nemaš nećeš ni moći da izvedeš stealth kill.
Neprijatelji su mi nekako bullet-sponges ili je oružje preslabo. Sve su bespotrebno zakomolikovali.

Obsedian svet i vajb je tu, ali ide Avowed pa 5 mesta prazno… i don’t like this.

edit: i zašto ova igra nema background photo na xbox-u? Sve mi nešto ukazuje da je budžet bio dosta manji ili se tripujem?

2 Likes

Da mora specijalizacija, nije ono da je svejedno koji skill da uzmeš. Ja odigrao cijelu igru stealth, ima možda jedna ili dvije misije gdje te prisili u open fight ali apsolutno se može igrati stealth.

Vidiš kako se ukusi razlikuju. Meni se svidio Avowed ali OW2 mi je za klasu bolji.
Avowed mi je jedino imao bolju eksploraciju.

2 Likes