The Medium Official Reveal with Gameplay

3 Likes

E ovo mene raduje. :blush::ok_hand:

Muziku je radio kompozitor Silent HIlla!

1 Like

Da, da, to je prvo što sam čuo. Iz Silent Hill dvojke. :smiley:

Volim i ja Akiru, ali realno muzika nije bitna, odmah sam otisao da vidim kakav je studio iza igre, radili su Observera i Layers of Fear i Blair Witch, znaci dosta iskustva u horor zanru, ali B produkcije. Nadam se da ce veci budzet da ucini svoje, ako je to ono sto ih je sprecavalo da pokazu talenat. Sta ja znam, umereni sam optimista.

Prethodne igre su imale taj B šmek ali ovo je na pragu AAA. I u pitanju je next gen igra, neće izaći za trenutnu generaciju.

1 Like

Baš me zanima da vidim koje su to mehanike.

1 Like

Izgleda da se priča dešava u dva paralelna sveta, postoji drugi svet koji je ogledalo našeg, samo mračan i zastrašujući. Kontam da će biti momenata u igri kada se radnja dešava naizmenično u oba sveta i brzo se menja okruženje u kome se likovi nalaze. Vidim u trejleru i neko konstantno raspadanje i uništavanje u tom mračnom svetu, što opet zahteva neki oblik kontstantne simulacije.

Vremenom će developeri nalaziti sve više ideja kako da iskoriste potencijal.

Grafika je srednje žalosna, jedino da je sadašnji HDD prepreka, ostalo ne vidim šta bi moglo biti problem. Ali videćemo kad izadje igra.

Srednje žalosna? lol

Jedino gde se prikazuje gameplay je od 1:39 pa na dalje, ako je i to uopšte sve ingame. I ne izgleda ništa bolje od igara sa ove generacije. Jedan GoW izgleda za ovo kao next gen.

GOW za ovo izgleda kao iz druge dimenzije.

Ako je GoW merilo za bilo šta onda je 99.85 igara koje postoje srednje žalosno. Zašto svaka igra na svetu mora biti GoW?

1 Like

Ne mora da bude, ali si ti na moj komentar o izgledu jedne next gen only igre odgovorio sa lol. Samo sam napisao da ima igara na sadašnjoj generaciji koje izgledaju daleko bolje, između ostalih, GoW, što ne bi trebalo da bude slučaj.

Mislim da cemo morati da se naviknemo na ovo, nece vise biti skokova u grafici kao recimo sa ps2 na 3 cak i manje nego sa 3 na 4. Kroz par godina da, bice vecih razlika ali kada tehnologija jos malo uznapreduje, time sto izlaze series x i ps5 nista se znacajno sto se tehnologije tice nije desilo. To su samo prepakovani kompovi, a igre i dalje izlaze za pc i nikakva se revolucija nije desila na tom planu. Kapiram da kada bi nove konzole igrali na 1080p tvu pitanje da li bi videli neku razliku u poredjenju sa sadasnjom generacijom.

Verujem da ce first party igre biti jedine koje ce u pocetku uocljivo lepse izgledati u poredjenju sa starom generacijom ali skokovi u grafici kao sto su bili do sada su gotovi. Ovo je sad vise kao da kupujes jaci komp.

1 Like

Ja ne pristajem na niska ocekivanja, ocekujem bas mnogo od next gena. Ne zaboravite da je dobra grafika skupa, manji timovi jednostavno nemaju takav poligonalni budzet. Sigurno je da ce GoW izgledati bolje od neke B produkcije. Dzabe jak hardver, GoW je klasa za sebe, tu je jako puno umetnika radilo na kreiranju modela i tekstura, i uklopilo u jednu nenadmasnu celinu. To je Rembrant u svetu igara.

Biće skokova grafici, samo ne odmah. Ovaj mentalitet da su igre shit samo zato što ne izgledaju kao GoW su nas i dovele do toga da ništa ne valja osim jedne igre godišnje, ako i toliko. Diskvalifikacija na osnovu toga je baš nekako jadna.

1 Like

Ko je šta diskvalifikovao? Samo komentarišemo izgled next gen only igre, niko ne kaže će igra biti loša, smanji dramu.