"The Medium - Official 14-Minute Gameplay" on YouTube

Kakve veze ima dužina igre sa kvalitetom? Kompletna glupost. Isto tako porediti dužinu igranja bilo koje open world igre sa linearnom single player igrom je isto bezveze. Odrastite.

Pa nema veze (niti je zaravo neko dovodio u takvu vezu), ali plebs tako posmatra stvari, to im je bitan parametar. Najbolji krvavi biftek na svetu je 100x skuplji nego 1kg mlevenog mesa u maxiju, ali ovo drugo ide ko alva.

Koliko puta sam cuo ortaka da se zali sto igra traje samo 15-20h, i to skinuta sa torenta, kao to je velika mana, samo sedi i igra se po ceo dan, zamisli tek ove sto placaju punu cenu.

I meni istice bogapitaj kada, mislim tek 2023, ali sam se zeznuo i aktivirao na drugom nalogu, koji cu morati da postavim kao home na svojoj konzoli kada mi na ovom mom primarnom nalogu istekne.

https://youtu.be/cm4uNK5ydGw

Obecavala je ali na kraju u najbolju ruku osrednja igra…

Ako placas pass, inace ne znam da li bih za ovo izdvojio 50$. :smiley:

Pa ko bi izdvojio kada moze pass da uzme za te pare godinu dana, a ovu igru moze da predje i za mesec dana, eno akcija za 1$ :grin:.

Ja sam je preinstalirao, pa da vidimo.

Not bad, od većih sajtova Game Informer i Destructoid su dali 6.5 ocenu, veći IGN, Gamespot, PC gamer 8/9.

Biće zanimljivo za streamere kako se igra prima, jer su horrori za twitch/youtube publiku ivek dobra zabava.

Gamespot 9, impresioniran sam, ali nemam jos na cemu da igram ;(

Ubaciću i ja pa će sutra da se testira i javljam utiske. :slight_smile: U suštini mislim da svi ljubitelji Silent Hill-a, starih RE igara i sl neće imati problema sa igrom. Mene samo zanima koliki je horor u pitanju, nadam se da nije blago jer nisam video ni jednu iterakciju sa nekim neprijateljima itd. Samo prazan hod donekle.

odigrao 20 tak minuta … ne znam nije mi ostavila neki utisak… ali dacu joj jos malo vremena… za sada onako srednje ako nema sta drugo moze i ovo…

Igra je žešći smor, niti izgleda nešto, gameplay srednje žalostan, nisam se trznuo ni jednom a igram sa slušalicama.
Sve je Medium :joy:
Odigrao satić.

1 Like

Znači, od sinoć pokušavam da stavim ovo da se skida, tek sam sad provalio da je igra samo za Series X/S… :joy:

5 Likes

Igram nekih sat i po, i meni, koji ne voli horrore ovo je ok, mada se štrecam ali idem dalje. Zamerka mi je kamera koja ponekad otežava navigaciju kako bih kliknuo gde treba.

5 Likes

Update :grinning:
Zagazio sam još nekih 5-6 sati u igru, moram priznati da je igra mnogo bolja sada kada se malo odmotala priča i kada se savlada mehanika igranja, jedino što smeta je kamera koja pomalo nervira u pojedinim situacijama. Igra “malo” podseća na Alan Wake kada se izađe u šumu, ali malo :grinning:

1 Like
1 Like

Završio sam igru, ništa posebno, od mene 6/7…

2 Likes

Au 6 od 7, nije loše… fina ocena, skala ti malo čudna doduše :wink:

2 Likes