Lol, sorry .
Ako bude ok priÄa možda ovo i bude dobro, svakako nemam neka velika oÄekivanja od igre.
BiÄe bolja od Cybera
Na momente podseÄa na Alan Wake, Å”to je dobro. Nisam fan horror igara ali Äu zasigurno probati.
Nastavljamo da shareujemo JDub tweetove na ovom forumu, okej.
Nisam previÅ”e uzbudjen za Medium doduÅ”e, moram priznatiā¦
10 sati je okej, ovo nije AAA igra niti je tako najavljena, dlc za spidermana kosta 50$ i traje 7 sati, cak i onaj obican Spiderman traje 15 sati, bezveze sam gledao jer sam poceo da igram, a to je AAA ekskluziva, pa se ne secam da se bunio neko.
U svakom slucaju vezano za Medium, ovo nije zanr koji me nesto narocito privlaci.
Dobro su krenule ekskluzive na kutiji, nadam se da ce neki od 123123 studija nesto krsteno da izbaci.
Na stranu sto je lik fanboy sta nije ok sa tweetom? Nova Xbox ekskluziva koja traje 8 sati a pljuvao se Spiderman koji je 8h a 5 puta je kvalitetnija igra i kosta 50$ a ovo ce kostati 60$ ako se ne varam?
Ja se isto nadam.
Kul sto vec znas koja je igra kvalitetnija, jel si ti to dosao iz buducnosti da nas prosvetlis ili mi se ucinilo xD?
Ta igra je u gamepassu ne kosta me nista kad izadje ako mi se uopste bude igralo tako nesto.
Ponovicu ta igra nigde nije najavljena kao neka AAA ekskluziva, niti je radi xbox studio, igra je timed ekskluziva radjena od strane third party studija, nista vise.
Ne zanima me gamepass nikako, ako hocu da kupim igru ona je onda 60$ ili?
Pa da se zakljuciti da igra nije nista specijalno po videima, izgleda dosadno haos i ne izgleda nista specijalno sto vec nije vidjeno.
Da li tebe zanima ili ne ja to ne znam kazem da je tu od prvog dana, ne secam se da nove Sony ekskluzive izlaze na nekom servisu.
U svakom slucaju igra me slabo privlaci, ali nije ni najavljena kao ne znam ni ja sta, nesto slicno kao Sony ekskuziva Godfall, samo tesko da ova moze biti gora od tog smeca.
Ne znam za vas ljudi, ali i ja tako gledam kao koliko igra traje pa se smorim kad vidim da traje 10 sati. Kao pff. I onda se setim da nemam vise 20 godina i 0 obaveza. I tako kao hvatam se za duge igre, pa onda igram ghost od tsushima dva meseca ( bukvalno). Tako da, ako mene neko pita, 10 sati i vise nego dovoljno, jos par sati za platinu i pet u glavu.
Slazem se za Godfall, strasno losa igra, smece. Kazem da me ne zanima gamepass jer me ne zanimaju pretplate i nisam zainteresovan pa pitam jel igra 60$ ili su i tu cijene korigovane.
Uskoro cemo biti zadovoljni ako bude i 60 a ne vise, Godfall u evropi 80 evra.
Za tih 80 evra ja 2 godine gamepass ultimate imam, tako da je racunica tu jasna, mene zanimaju pretplate
Igra kosta $49.99 ili ti $44.99 u pre orderu.
E sad, ko je kefalo da uzme igru za 50$ umesto jedan mesec Game Pass-a, hmā¦
Pogotovo ako stvarno traje 10 do 15 sati. Nema logike.
Game spass
Ja produžio joÅ” Äetiri mjeseca GPU, sad mi istiÄe u januaru 2024. godineā¦
Ti ÄeÅ” do 2099. dogurati
Ne mogu da odolim, svaki put kad naÄem kodove od tri mjeseca po dvadesetak dolara ja uzmem. Bude tu i mjesec pride za automatsku obnovu, tako da me mjesec GPU doÄe 5$ faktiÄki.
Nekad mi se desi da imam i pokoji kod u priÄuvi dok ne doÄe vrijeme da ga mogu iskoristiti.