The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom

Iskoristite Zeldinu mudrost i svoju veštinu da istražite Hyrule, tamnice i jezivi Still World unutar riftova koji su oteli Linka i kralja Hyrulea u najnovijem izdanju serijala The Legend of Zelda. The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom dolazi na Nintendo Switch 26. septembra.

Metacritic.

2 Likes

Ovo je zapravo jedna od losijih Zelda igri po oceni :smiley:

1 Like

Dostupna je igra vec par dana :smiley:

1 Like

Sigurno trazi novi CFW.

Emulatori💀

Shhh :shushing_face:

Ma na switchu cu da igram kakav emulator :sweat_smile:

Like a (cheap) boss.

1 Like

Istoo… ali jeste presmesno kako svaka Nintendo igra izadje nedelju dana pre na :pirate_flag:

Bas sam se usemio sa apdejtima, sad je ovaj put proslo za par minuta.

DF (tehnicki) review, dosta su se zalili na padove frejmrejta i performanse. Isti problem je imao i remake.

1 Like

Drugar kupio kertridz pa kada on zavrsi igru dace mi da odigram.

1 Like

Šerovanje naloga je big no no, ali šerovanje kertridža je ok. Well, well, well, how the turntables…

1 Like

1 Like

Da mi ponudiš oću li ovo ili neku od novih zeldi, mislim da bih ovo odabrao.

Možda bi bilo drugačije da ih pošteno zaigram, ali next-gen zelde me ne privlače uopšte, iako vidim da generalno svi na njih vene seku.

Al zato ovako nešto, kvazi-retro sa modernim dizajnom, taman po mom ukusu, a tanka je ponuda na ‘odraslim’ konzolama.

Eto možda Plucky Squire kad dođe na red.

1 Like

Dap, kapiram sta pricas. Ova igrao je casually vrlo dobra zapravo, jer je linearna i terala bi te da se vracas u nju danima. Klasicno Nintendo iskustvo.

Ali sto ti se ne svidjaju nove Zelde? :joy:
Rekli su da nece odustati od trenutne formule… bar ne u skorije vreme.

Eh pričao sam o tome ranije, suštinski deluju mi prazno, više ko neki playground za nove gameplay mehanike gde su zaboravili da dodaju priču, ili makar valjan razlog da istražuješ.

Takođe mi je art style bio i ostao odbojan. A meni kad je igra ružna jedva mogu se nateram da igram.

Da se razumemo, pričam sve ovo napamet i dobra je šansa da lupetam. Nisu slučajno postale instant klasici, jasno mi je to.

2 Likes

U danasnjoj eri jutjuba i interneta moze covek dosta dobro da proceni da li je neka igra za njega. Nije kao nekada, becis se u crno belu sliku i zamisljas kako igra moze da izgleda.

Imamo isto misljenje o open world vs izometrijska zelda, i meni stara forma nekako vise odgovara, a nije bas da novima nisam dao postenu sansu. I jasno mi je zasto je, u mnogim aspektima, milion puta bolja od starih. Njeno prokletstvo je sto kao RPG benchmark postoje “pravi” RPG-jevi poput Elden Ringa ili Witchera, a Zelda je ipak verzija za “male decake”. Divan coming of age RPG, ali ipako dosta toga je ili svedeno, ili krajnje iritantno (lomljenje oruzja, stamina, smrzavanje koje treba da doprinese realisticnosti). Dodaj na to lose performanse, praznjikav svet sa protivnicima na svaka dva kilometra i jos sijaset drugih problema koje su nekako uspeli svi da zanemare dajuci igri 10/10.

1 Like

I ja vise volim one starije, linearnije igre, ali nova Zelda ima neke svoje nove cari.
Pogotovo kad prvi put pokrene Breath of the Wind. Igra je bas usla u klasike.

Svakako bih preporucio da probade, ako vec niste. Igra stvarno nije bez razloga 10/10 za mnoge igrace, ali sa druge strane razumem zasto bi imali odbojnost (ili mozda predrasude ako niste igrali).
Samo… svet je sve, samo ne prazan. Toliko tajnih rupa, bunara, pecina, cudnih asimetrija korokoa :smile:

2 Likes

Ja sam probao ali nisam jos odustao, trebalo bi zavrsiti obe Zelde i BoTW i ToTK, mislim da sam stao otprilike na 1/3 obe igre. Dobre su zagonetke i dungeoni u ToTK, generalno svet je fantastican i otvoren, muzika, art style i osecaj avanture. Stao sam u nekom sneznom delu gde treba nabaviti topliju odecu inace se smrzne.

Obavezno, ja je bas sada skidam za Ally, nekako mi vise lezi za handheld. Ali imas i “besplatno” na Playstation-u u okviru pretplate.

Bio bi to bas dobar kombo, Plucky na Ally i Echoes na Switchu, handheld nirvana.

Jos samo ne znam kada cu stici sve to da odigram, vreme mi je najgori boss :frowning:

1 Like