The Legend Of Zelda: Breath Of The Wild Premiere Trailer i Livestream


HOLY SHIT. Ovo je prelepo. To je ta Nintendo magija. Čekaj, mozak mi nije registrovao prvi put, ali, to je DIJALOG u Zelda igri? Sa zvukom? Hallelujah :rocket:

1 Like

Kontam da bi ovu igru presao iz dva sedenja kad bi se zarazio. S tehnicke strane mediocre PS3/Xbox360 grafika at best. Pogledao sam trailer odmah posle GOW trailera, bogo moj razlike :smiley:

Nije najlepša igra na svetu, ali završava posao. :slight_smile:

Više me interesuje svet, gameplay, kad se dešava ovaj deo i slični detalji no grafika. Ovako i onako izlazi i za NX, tako da bi trebalo da ima nekog poboljšanja u tj verziji. :slight_smile:

Sad igraju Zeldu sa Aonumom, koga interesuje, može da pogleda:

2 Likes

Odgledao sam kolko sam mogao da izdržim njihovu dosadnu priču o besmislenim stvarima. Igra me mnogo podseća na Shadow Of The Colossus zbog sveta, pentranja po okolini, stamini, itd.

Takođe je tu lov, korišćenje runa, ENORMNA mapa, krađa oružja i drugih predmeta od protivnika, sakupljanje resursa po prirodi, kuvanje, izgleda i pecanje, smena dana i noći, ali i vremenskih prilika, zaista ima dosta toga.

Baš mi se sviđa ova nova Zelda i definitivno je jedan od razloga za razmatranje Wii U ili NX.

Predivna je Zelda. Šteta što Nintendo ne pravi “normalnu” konzolu :D, inače ne bi bilo razmišljanja šta da se uzme.

Jel bilo nesto o hardverskim specifikacijama NX-a?

Nope, i verovatno neće skoro, možda oko TGS ili neke slične manifestacije. Nintendo valjda ide na neku indie manifestaciju pre TGS, tako da bi mogli i tamo da dobijemo nešto detalja, mada ko zna.

Inače, i mene interesuje NX, da znam šta bi mi se više isplatilo: Wii U ili NX. Toliko konzola, toliko igara, a tako malo vremena i para… Ovo je istovremeno i raj i pakao :smiley:

Malo je razočaravajuća činjenica da je Zelda jedna od retkih koja ima igriv demo, i to kakav! Kad se pogleda na mapi kolika je ono zona igriva, padnem na dupe. Svaka im čast. Još je tako agresivno pokrivaju pomoću Treehousea, gde se mogu saznati razni detalji oko lokalizacije, dizajna, i generalno o igri. Zaista im skidam kapu po tom pitanju.

I da, muzika u trejleru mi se baš svidela, ako još nekom treba:

1 Like

Igra je 12 puta veca od Twilight Princess :slight_smile:

http://www.ign.com/articles/2016/06/14/e3-2016-zelda-breath-of-the-wildas-open-world-is-12-times-bigger-than-twilight-princess

Iskreno posle Witchera Zelda mi izgleda kao kids RPG.

1 Like

potpisujem ali ja ne gledam na zeldu kao na igru kompetentnu za uporedjivanje sa witcherom. Twilight princess sam skinuo gamecube verziju za dolphin zbog kontrolera, i mogu slobodno da kazem da me igra stara 10 godina privukla kao malo koja u poslednjih par godina.

Imam tu pedalu kad vidim open world i hocu da idem negde a tamo barikada ili neka stena ili bilo sta i pise da nemam to nesto potrebno da bi prosao tuda. E to kad vidim gotovo, kupljen sam. Hence the Darksiders manija koja je derivat izmedju ostalog i zelde :slight_smile:

Jednostavno drugačiji stil igre, nisu toliko za poređenje.

Da li je RPG ili ima elemente RPG? Onda mora da se uporedi sa Witcherom, koji je najbolja igra ikad… I svaka igra je nakon toga loša, zar to ne znaš? :smiley:

Upravo sam pogledao pola sata igre. Damn igra je fantasticna, a mapa je malo reci ogromna.

Go CEMU emulator :smiley:

Ja sam samo zbog Skyward Sworda kupio motion plus dodatak za Wii, i nema sanse, jednostavno mi je previse jednostavna, a kontrole su katastrofa blago receno cak i sa plus dodatkom. Dok je Twitghlt pricess mnoo lose ostario sa onom pikselizovanom braonkastom grafikom PS2 nivoa.

Znam da nema mesta poredjenju, jer su drugacije, niti mi je Witcher prvi RPG u zivotu pa da zbijamo sale. Ali u mojoj glavi, jednostavno Zelda predstavlja RPG prilagodjen klincima (i klinkama) koji tek ulaze u RPG zanr ili su stvarno mladog uzrasta. I to kazem kao neko ko voli mnogo vise crtanu grafiku i animaciju & bajkoviti setting nego blood and gore.

Mozda nova Zelda to promeni, ko zna. Voleo bih da joj dam sansu i da me osvoji svojom carobnoscu.

Cekajte, znaci nintendo na njihovoj konferenciji nije nista najavio nego samo pricao o zeldi i pokemonima?

To je bio plan, ali su videli da su se svi žalili, pa će danas predstaviti neku novu igru za 3DS i prikazati nešto od već najavljenih igara za Wiuu/3DS, ali da, to je to. Uveliko se spremaju za NX.

Jel nintendo uopšte i imao standardnu konfenciju kao Microsoft i Sony?

Nope. Niti će. Sve to su rekli još pre par meseci.

Sećam se toga, nego me zbunio čovek iznad što napisa nintendo konferencija :slight_smile: Nije onda ni čudo što nisu prikazali više igara. A pokemoni i zelda su i više nego dovoljni :smiley: