The Legend of Zelda: Breath of the Wild - Game Awards 2016 Trailer & Gameplay

1 Like

Nice. Deluje jako dobro. Ima potencijala da bude najbolja Zelda do sad.

Sad sam odgledao i gameplay. Pojava Rito, zajedno sa Korocima i random brodova na par lokacija ukazuje na to da se igra verovatno dešava nakon Wind Wakera.

Borba me na momente baš podsećana Souls igre, što mi se sviđa, jer je Zelda uticala na Souls, sad Souls na Zeldu :slight_smile:

Jedva čekam januar da saznamo još detalja oko Swticha, jer mi deluje kao da će morati da se kupi zbog ove igre :slight_smile: Još ako zaista bude imao Smash, Splatoon i Mario Kart odmah u startu… Samo mi fali Tokyo Mirage Sessions :smiley:

Na Wii U je imam besplatno, asve demonstracije su bile sa Wii U kontrolerom i izgleda strava, zasto bi neko kupovao za Switch? Ok, osim ociglednog benefita da igra u pokretu, ako bez toga ne moze da zivi.

Ja ne mogu da kazem kako mi izgleda u odnosu na ostale Zelde, ali planiram makar jednu da zavrsim do izslaska. Bice to verovatno Wind Waker.

Ako bi birao između kupovine Wii U i Switcha, Switch mi trenutno deluje interesantnije. :slight_smile: Piraterija manje-više. A Switch verzija će sigurno imati nešto što nema na Wii U, i obrnuto.

Izlazi za dve nedelje. :scream:

Kuku, a ja preprderovao Nier.

Pitam se da li ce ga odmah “razbiti” za Wii u…

Zar se nije već pojavila Wii U verzija? Mislim da sam to negde video.

Ne vidim na piratebay.

Pa i nije bas da nema razlike. Otprilike kao medium/high.