The Last of Us Part 2 Remastered - Official Launch Trailer

Bukvalno sam video da su nekim ljudima poslati kodovi da rade preview igre, i oni joÅ” kao ponosni rade preview. :joy: Ja ne verujem, preview za Å”taā€¦ :joy:Obožavam ovu igru, ali ovo je čista glupost i navlakuÅ”a čime se oni bave :joy:

3 Likes

Milking. Sledeće Directors Cut.

Sledeće je Collection sa oba delaā€¦ I director comments included :joy: Iskreno, razmiÅ”ljao sam da doplatim tih 10 dolara da sam stvarno video razlog za to, nakon odgledanog DF videa, apsolutno je sve isto, svaka travčica na istom mestu, odsjaji, senkeā€¦ Napravili su jednu od najlepÅ”ih igara na toj generaciji i izvukli apsolutni maksimum, nemaju Å”ta da poboljÅ”aju grafički i da hoćeā€¦ Već ima besplatan patch za 60 fps-a i to je sve Å”to je bilo potrebno (mada čak ni to nije bilo presudno za ovakav tip igre)

1 Like

Ovaj remaster je veci apaurd nego kada Kojima izbaci ā€œdirectors cutā€.
Ali aj, bar je 10$.

Dobar je ovaj No Return mode, zanimljivo je pogotovo na većim težinama (Survivor/Grounded). Da bi kompletirao ā€œrunā€ moraÅ” preći sve nivoe koji obuhvataju run. Ako zagineÅ”, ajd jovo nanovoā€¦
Naravno PS5 verzija Å”ljaka u native 4K rezoluciji, nije checkerboard pa upscale-ovano kao PS4 Pro verzija koju je do sada terao PS5. Haptics su takođe cool, mada ja to generalno gasim u igrama posle izvesnog vremena, kada izgustiram.

Aj bar da su je na PC izbacili ali jokā€¦ Zanima me dokle ce soni ovako da nas muze :smiley:

Čekaj, nije na PCā€¦? Ja bio ubeđen da zato i rade ovaj ā€œupgradeā€ jer izbacuju za PC pored Ps5 verzije, to mi je jedino i imalo nekog smisla. SvaÅ”taā€¦

Nema za pc, dijabolici :smiley:

PC čuvaju za Directorā€™s cut.

Znaci koliko sam ukapirao nista konkretno nisu uradili u odnosu na ps4 verziju?? Posto sam zabatalio tlou 2 rekoh bas da sacekam ovaj remasterā€¦

Pa ono o jesu i nisu. Resili su neke frejm dropove, nema pop-inova koliko ps4 verzija ima. Imas 4k mod sa 30fps ili 40ak sa vrr-om. Loading time je prepolovljen. Ali opet je sve to moglo patch-em da se resi i doda bez potpuno nove verzije pa makar taj patch kostao 10$.

Možda misliŔ na neku drugu igru, jer je The Last of Us Part II radio u native 1440p@30fps na PS4 Pro, dok je na PS5 bio u native 1440p@60fps.

Nova PS5 verzija radi i dalje u 1440p@60fps u Performance mode-u, dok je u Fidelity 4K@30fps. Sramota za performanse jer furaju native. Sa dobrom FSR3 implementacijom mogli su da iskoriste base 1440p rezoluciju i urade upscale na 4K, ili barem daju 4K checkerboarded ali sa 60fps.

Koliko sam razumeo utiske mnogih online, igra jedva ima grafičkih poboljŔanja, glavna privlačna tačka su dodati nivoi, roguelite i Paco De Lucia mode koji nisu bili u originalnoj verziji.

1 Like

Čudi me da niko na razmeni nema ovu Remastered verziju, baÅ” htedoh da vidim koja je cena poÅ”to sam nedavno odigrao keca, al nema niko.

Na razmeni prvi deo remake-a nema. Mozda 2 naloga ukupno su i jednom momentu bila, tako da ce verovatno isto biti i ovde.

1 Like

Da, da, sećam se da ni keca nije bilo, pa sam jurio popuste. NiÅ”ta, tako ću i sad verovatno.

E jbg, moguće da sam permutovao sa God of War (2018) onda :smile:
All in all ok je update za 10$, viÅ”e definitivno ne vredi. Već vidim da će Jućub biti pretrpan nekim ludim run-ovima u No Return mode-u.

Kupio i skinuo sinoc, jutros upalio na par minuta story samo da vidim kako izgleda na PS Portal i da se prisjetim kontrola, kontam da isprobam taj No Return mod preko vikenda.

Uzeo si na kraju portal, zasto nisam iznenadjen. :smiley:

Graficka poboljsanja sigurno su nikakva, ali taj mod mozda nije los.

Kako nikakva? Pa upravo je ovo najvise naglaseno. Kontam da ce izgledati lepse od svih naslova u 2024 oj :upside_down_face: jer vec je tu negde i bez ovoga :smile: